Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Beurtvaartkade 247

4531DW Terneuzen

Terug
€ 489.500 V.O.N.
Beurtvaartkade 247 in Terneuzen
  • Foto's
  • Plattegrond
Beurtvaartkade 247 in Terneuzen

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Beschikbaar
In overleg
2026
3
2
108 m2
325 m3

Omschrijving

TYPE 6

Dit buitengewoon ruime driekamerappartement is voor velen de ideale ruimte. Het kent een mooie, open en overzichtelijke indeling.
Vanuit de riante, op het noordwesten gelegen woonkamer met verkoelende loggia kijk je uit over de stad en de Westerschelde. Dit bezorgt je dagelijks een waar vakantiegevoel. Droom hier even lekker weg in de ochtendzon of zoek nog meer rust op in een van de twee gescheiden slaapkamers. En wil je daar een extra badkamer bij? De keuze voor één of twee badkamers is aan jou.

Een royale inpandige berging en een extra berging in de parkeergarage zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden. Bij het appartement hoort ook een parkeerplaats in de garage of op het buitenterrein.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl