Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Verzuimbegeleiding

Samen met uw medewerkers wilt u uw organisatie naar een hoger niveau brengen. Daarbij wilt u inzicht in de arbeids- en gezondheidsrisico’s en met preventieve maatregelen het ziekteverzuim laag houden. Indien er sprake is van ziekteverzuim wilt u graag goed begeleide re-integratie. Daarnaast wilt u ook bij uw verzuimbegeleider terecht kunnen voor vragen, advies en trainingen. Dan bent u bij VerzuimTij aan het juiste adres!

images/afbeeldingen/Website_2021/Verzuimbegeleiding.jpg

Waarom verzuimbegeleiding?

Een (langdurig) zieke medewerker kost een bedrijf veel geld. Wat doet u bij ziekteverzuim? Hoe begeleidt u de zieke werknemer? Iedereen is gebaat bij spoedig herstel. VerzuimTij zet hiervoor casemanagers in. Zij regisseren namens u alle processen rondom arbeidsongeschiktheid. Dit doen zij om ervoor te zorgen dat uw medewerker zo snel mogelijk weer gezond en gemotiveerd aan het werk gaat.

VerzuimTij is een jong en dynamisch bedrijf met ruime ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en -preventie. Ons deskundige team van gespecialiseerde casemanagers kan u adviseren en begeleiden.

VerzuimTij werkt samen met externe specialisten door heel Nederland (o.a. bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, een register casemanager, een mediator en een specialist arbeidsrecht) en maakt optimaal gebruik van contacten met verzekeraars.

images/afbeeldingen/Website_2021/Logo-VerzuimTij.png

VerzuimTij ontzorgt!

VerzuimTij neemt de regie omtrent ziekteverzuim van werkgevers over, zodat ze al hun tijd kunnen besteden aan hun corebusiness. Daarnaast is VerzuimTij erop gericht om de financiële schade als gevolg van ziekteverzuim zoveel mogelijk te beperken. Dit alles zowel tijdens de loondoorbetalingsperiode als ook tijdens de Ziektewet- en/of WIA-uitkeringsperiode.

Naar website >

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl