Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Verzekeringen

Met plezier regelen wij alle particuliere en zakelijke verzekeringen voor u. Daarbij is het goed om te weten dat Witte-Boussen een onafhankelijke adviseur is. Dit betekent dat wij met verschillende verzekeringsmaatschappijen samenwerken. Door persoonlijk met u in gesprek te gaan, kunnen wij goed inschatten waaraan u behoefte hebt. Zo bieden wij u alleen die verzekeringen aan, die het beste bij u en uw persoonlijke situatie passen.

Offerte aanvragen >
images/afbeeldingen/Website_2021/Particulier-Verzekering.jpg

Particuliere Verzekeringen

Om uw risico’s af te dekken, zijn er veel verschillende soorten verzekeringen. In Nederland is een aantal verzekeringen verplicht, zoals een zorgverzekering. Heeft u een auto of motor? Dan bent u verplicht om minimaal een WA-verzekering voor uw motorrijtuig af te sluiten.

Tal van andere verzekeringen zijn niet verplicht. Maar wel verstandig om deze af te sluiten en zo bepaalde risico’s te verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering; veel mensen zijn zich niet bewust van de totale waarde van alle zaken die in hun huis staan. De waarde van de inboedel wordt onderschat met als gevolg dat men onderverzekerd is. Met een goede inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade bij brand, diefstal/inbraak en waterschade. Een andere particuliere verzekering die veel mensen afsluiten, is een reisverzekering. Die verzekering is belangrijk om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten.

Natuurlijk zijn er altijd risico’s die u eenvoudigweg niet kunt of wilt lopen. Samen met u stellen we daarvoor een verzekeringspakket op maat voor u samen. Daarbij houden we rekening met uw levensfase, woon- en werksituatie en levensstijl. Wilt u een gratis check van uw huidige verzekeringen? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor één of meerdere verzekeringen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op >
images/afbeeldingen/Website_2021/Witte-Boussen-Particuliere-Verzekering.jpg
 

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl