Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Zakelijke verzekeringen

Natuurlijk, de meeste ondernemers die wij ontmoeten, hebben hun zaken zowel privé als zakelijk prima voor elkaar. Verzekeren is echter een vak apart. Het afdekken van de risico’s voor uw bedrijf en het kiezen van de juiste verzekeringen is een tijdrovende en ingewikkelde klus. Omdat standaardproducten in de zakelijke markt nauwelijks beschikbaar zijn, zijn kennis en ervaring nodig om tot het beste verzekeringspakket te komen. Onze professionals begeleiden u graag. Zo garanderen wij u een transparant, weloverwogen en volledig gepersonaliseerd verzekeringsadvies voor uw bedrijf.

images/afbeeldingen/Website_2021/Witte-Boussen-Zakelijke-Verzekeringen.jpg

Uw onafhankelijke adviseur

Iedere ondernemer is anders. Dat geldt ook voor de aard, omstandigheden en wensen van ondernemingen. Om die reden zijn standaard verzekeringsproducten in de zakelijke markt vrijwel ondenkbaar. Veel risico’s die een onderneming loopt, kunnen wij afdekken met een verzekering. Toch is dat niet altijd noodzakelijk. Soms kunt u risico’s voorkomen, bijvoorbeeld door slim in te zetten op een goede preventie. In andere gevallen kan het verstandig zijn om eenvoudigweg te accepteren dat uw bedrijf bepaalde risico’s loopt. Om daarin de juiste afwegingen te maken voor uw bedrijf is kennis van zaken nodig, evenals kennis van verzekeren. De professionals van Witte-Boussen begeleiden u graag. Wij starten met een zorgvuldige risicoanalyse en bieden u vervolgens een nauwkeurige vergelijking van premies en voorwaarden. Dit maatwerk leidt tot een persoonlijk advies dat optimaal aansluit bij uw onderneming.

Bekijk het overzicht van alle zakelijke verzekeringen. Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op >
images/afbeeldingen/Website_2021/Onafhankelijke-adviseur.jpg

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl