Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Onze diensten

Witte-Boussen is een onafhankelijk assurantiekantoor, dat haar activiteiten heeft toegespitst op het gebied van verzekeringen voor zowel bedrijfsmatige als particuliere risico's. Om u tijdig te kunnen informeren over belangrijke wijzigingen worden de ontwikkelingen op de verzekeringsmarkt nauwkeurig gevolgd door onze professionals in pensioenen, schade-, zorg- en inkomensverzekeringen.

images/afbeeldingen/Website_2021/Witte-Boussen-Diensten.jpg
Verzekeringen

Verzekeringen

Witte-Boussen Assurantiën B.V. is een onafhankelijk assurantiekantoor. Onze activiteiten zijn met name gericht op verzekeringen, hypotheken, financiële planning en pensioenen voor zowel particuliere als bedrijfsmatige relaties.

Lees verder >
Vastgoed

Vastgoed

Het kopen, verkopen of huren van een woning doet u niet elke dag. Daar komt bovendien best veel bij kijken, zowel wat betreft het zakelijke deel als de persoonlijke kant. Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V. biedt u een volledig pakket op het gebied van onroerend goed en verhuur.

Lees verder >
Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Lafoma Projectontwikkeling B.V. houdt zich bezig met projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord. Zowel bij de ontwikkeling als bij de realisatie van projecten, biedt Lafoma u een kant-en-klaarconcept passend bij uw behoefte. Onze jarenlange expertise kan u veel werk uit handen nemen en kosten besparen.

Lees verder >

Onze overige bedrijven en inkooporganisaties

  • BGZC
  • BMi Consultants
  • PensioenZorg
  • VerzuimTij
  • Verschelling Assurantiën

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl