Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Onze diensten

Witte-Boussen is een onafhankelijk assurantiekantoor, dat haar activiteiten heeft toegespitst op het gebied van verzekeringen voor zowel bedrijfsmatige als particuliere risico's. Om u tijdig te kunnen informeren over belangrijke wijzigingen worden de ontwikkelingen op de verzekeringsmarkt nauwkeurig gevolgd door onze professionals in pensioenen, schade-, zorg- en inkomensverzekeringen.

images/afbeeldingen/Website_2021/Witte-Boussen_Onze_Diensten.jpg
Vergelijkingskaarten

Vergelijkingskaarten

In de diverse vergelijkingskaarten beschrijven wij wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze informatie is dus niet persoonlijk en specifiek afgestemd op uw situatie. Om die reden adviseren wij u om vooraf goede afspraken te maken met uw financieel dienstverlener.

Raadpleeg hier de vergelijkingskaarten:

Witte-Boussen Assurantiën

Witte-Boussen Advies

Algemene voorwaarden, Dienstenwijzers en beloningsbeleid

Witte-Boussen Assurantiën B.V. is een toonaangevende bemiddelaar in Zeeuws-Vlaanderen. Het werkgebied strekt zich echter uit van Zeeland tot zelf heel Nederland.

English

Service guides and general terms and conditions

Verzekeringen

Verzekeringen

Witte-Boussen Assurantiën B.V. is een onafhankelijk assurantiekantoor. Onze activiteiten zijn met name gericht op verzekeringen, hypotheken, financiële planning en pensioenen voor zowel particuliere als bedrijfsmatige relaties.

Lees verder >
Vastgoed

Vastgoed

Het kopen, verkopen of huren van een woning doet u niet elke dag. Daar komt bovendien best veel bij kijken, zowel wat betreft het zakelijke deel als de persoonlijke kant. Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V. biedt u een volledig pakket op het gebied van onroerend goed en verhuur.

Lees verder >
Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Lafoma Projectontwikkeling B.V. houdt zich bezig met projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord. Zowel bij de ontwikkeling als bij de realisatie van projecten, biedt Lafoma u een kant-en-klaarconcept passend bij uw behoefte. Onze jarenlange expertise kan u veel werk uit handen nemen en kosten besparen.

Lees verder >

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl