Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Collectief verzekeren via Blend

Collectief verzekeren, veel werkgevers weten dat dit aantrekkelijk is voor hun werknemers, maar zien op tegen het werk en de kosten die ermee gemoeid zijn. Gelukkig is een collectieve verzekering tegenwoordig heel eenvoudig te regelen. Blend maakt zich hard voor een goede collectieve verzekering voor de aangesloten werkgevers, werknemers, gezinsleden, zzp'ers en gepensioneerden.

images/afbeeldingen/Website_2021/Collectieve-zorgverzekering.jpg

Collectieve zorgverzekering is zo geregeld!

Wilt u een collectieve zorgverzekering afsluiten voor uw medewerkers? Dan is het enige werk dat u daaraan heeft het melden van de in- en uitdiensttreding en pensionering van uw medewerkers. Een collectieve zorgverzekering voor uw werknemers kost u verder geen extra tijd en geld. Voordeel voor uw medewerkers is dat zij met een collectieve zorgverzekering korting op de premie en extra vergoedingen krijgen, vergeleken met een individuele zorgverzekering. Het is daarmee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.


Maak kennis met Team Zorg

Bij Team Zorg van Witte-Boussen Assurantiën staan bevlogen, klantgerichte professionals voor u klaar. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren, aanbieden en onderhouden van zorgverzekeringen en beschikken daarvoor over alle noodzakelijke opleidingen. Het Team Zorg is actief voor werkgevers en hun medewerkers, voor gepensioneerden en voor de medeverzekerde gezinsleden. Ook zzp'ers kunnen bij ons terecht voor een zorg-op-maat advies. Dat geldt ook voor iedereen die geen zorgverzekering via een werkgever kan afsluiten, de zogeheten individueel verzekerden.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Team Zorg. Wilt u verzekerd zijn van persoonlijke aandacht? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs via onderstaande button.

Interesse in een collectieve zorgverzekering?

Interesse in een collectieve zorgverzekering?

Heeft u interesse in een collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Blend heeft Witte-Boussen Assurantiën B.V. benoemd als intermediair en contactpersoon voor de aangesloten werkgevers, werknemers, gezinsleden, zzp'ers en gepensioneerden. Wij beantwoorden al uw vragen over de collectieve zorgverzekering graag.

Contact >

Melden in-/uitdiensttreding of pensionering

Heeft u al een collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers en wilt u een in-/uitdiensttreding of pensionering melden? Gebruik dan het contactformulier via onderstaande button.

Contactformulier >
Zorgbrochure Werkgevers

Zorgbrochure Werkgevers

In onze brochure leest u alles over zorgverzekeringen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees de brochure >
Voorwaarden en vergoedingen

Voorwaarden en vergoedingen

Uitgebreide voorwaarden basis- en aanvullende voorwaarden Blend.

Bekijk de voorwaarden >
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen. Daar vindt u veel aanvullende informatie over zorgverzekeringen.

Veel gestelde vragen >

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl