Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Inkomen voor later

Wie vandaag geld opzij zet, kan daar later prettig van leven. Later is dichterbij dan men denkt, maar nadenken over financiële zekerheid in de toekomst is vaak lastig. Toch is het belangrijk om tijdig in actie te komen en keuzes te maken die zowel wenselijk als haalbaar zijn. Zo kunt u erop vertrouwen dat u ook later een inkomen heeft dat bij u past.

Vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op!

Contact >
images/afbeeldingen/Website_2021/Pensioen-Inkomen-voor-later.jpg

Wilt u extra geld sparen voor later? Droomt u van een mooie reis na uw pensionering? Of heeft u in het verleden te weinig pensioen opgebouwd en wilt u dit nu gaan aanvullen?

Sparen met belastingvoordeel
U kunt nu al geld reserveren om straks te genieten van uw oude dag, bijvoorbeeld als aanvulling op uw pensioen en/of AOW. Interessant is het belastingvoordeel dat sparen voor uw pensioen u oplevert. De inleg is namelijk in veel gevallen aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Hoeveel u nu kunt sparen, hangt af van een aantal factoren. Hoeveel u nu kunt missen voor later bijvoorbeeld en ook wat uw maximale inleg kan zijn op basis van de jaarruimte. Wij verdiepen ons graag in u persoonlijk en uw financiële situatie en adviseren dan over de beste oplossing.

Sparen of beleggen
Met het oog op inkomen voor later, kunt u kiezen voor een vorm van sparen of beleggen, bijvoorbeeld via banksparen. De keuze die u maakt is afhankelijk van het risico dat u kunt en wilt lopen. Wij leggen dit graag zo goed mogelijk aan u uit. Aan deze complexe producten zijn kosten verbonden. Ook daarover informeren we u zorgvuldig.

Oog voor duurzaamheidsrisico’s
Bij onze adviezen over beleggingsproducten, houden wij rekening met duurzaamheidsrisico's. Dit doen wij onder meer door bij het advies mee te wegen of sprake kan zijn van omstandigheden, die een negatieve invloed op de waarde van de beleggingen kunnen hebben. Duurzaamheidsrisico’s hebben bijvoorbeeld betrekking op ecologie, sociale zaken, werkgelegenheid, mensenrechten en corruptie en omkoping. Bij onze adviezen over beleggingsproducten, is het risico dat u wilt afdekken steeds ons uitgangspunt. Beleggen is niet onze kernactiviteit, verzekeren wel. Bovendien zijn wij gebonden aan de informatie over beleggingsproducten en effecten daarvan op duurzaamheid, die we van onze aanbieders krijgen.

Inkomen voor later

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl