Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Zorgverzekering

Een goede gezondheid is belangrijk en een waardevol bezit. De meeste mensen gaan één of meerdere keren per jaar naar een huisarts of doen een beroep op andere medische zorg. Heeft u daarvan de rekening al eens gezien? Dan weet u dat de kosten van gezondheidszorg hoog kunnen oplopen. Om die reden is het belangrijk om een goede zorgverzekering te hebben. U hebt keuze uit verschillende pakketten en dekkingen. Zo kunt u altijd een verzekering afsluiten die past bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

images/afbeeldingen/Website_2021/Zorgverzekering-Particulier.jpg

Verzekerd van goede zorg

Wie in Nederland woont of werkt, is verplicht een zorgverzekering af te sluiten: de basisverzekering. Omdat de overheid bepaalt wat deze verplichte basisverzekering inhoudt, is de verzekerde zorg bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Het bedrag dat de zorgverzekeraar vergoedt, hangt af van het soort basisverzekering dat u afsluit: een natura- of restitutie-verzekering. Het is mogelijk om daarnaast een (niet verplichte) aanvullende (tandarts-)verzekering af te sluiten. Zo’n aanvullende verzekering biedt extra vergoedingen voor kosten, die de basisverzekering niet dekt. De aanvullende (tandarts-) verzekeringen verschillen per zorgverzekeraar.

Wij bieden u scherpe tarieven in combinatie met een dekking die bij u past. Natuurlijk helpen wij u graag overstappen naar de zorgverzekering die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Team Zorg. Wilt u verzekerd zijn van persoonlijke aandacht? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs of consulenten via onderstaande button.

Maak kennis met Team Zorg

Bij Team Zorg van Witte-Boussen Assurantiën staan bevlogen, klantgerichte professionals voor u klaar. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren, aanbieden en onderhouden van zorgverzekeringen en beschikken daarvoor over alle noodzakelijke opleidingen.

Het Team Zorg is actief voor werkgevers en hun medewerkers, voor gepensioneerden en voor de medeverzekerde gezinsleden. Ook zzp'ers kunnen bij ons terecht voor een zorg-op-maat advies. Dat geldt ook voor iedereen die geen zorgverzekering via een werkgever kan afsluiten, de zogeheten individueel verzekerden.

Zorgbrochure

Zorgbrochure

Wilt u graag meer weten over zorgverzekeringen en onze dienstverlening? Bekijk dan ons magazine over zorgverzekeringen.

Brochure bekijken >
Voorwaarden en vergoedingen

Voorwaarden en vergoedingen

Uitgebreide voorwaarden basis- en aanvullende voorwaarden Aevitae.

Voorwaarden bekijken >
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vragen over zorgverzekeringen? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen met antwoord van Blend.

Raadplaag veelgestelde vragen >

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl