Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Hypotheken

Bent u op zoek naar een woning? Dan is het prettig om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Zo weet u welk droomhuis binnen uw mogelijkheden ligt. Het is verstandig om tijdig een berekening te laten maken van het bedrag dat u maximaal kunt lenen. In plaats van een standaard rekentool, kiest u beter voor een persoonlijk advies. Iedere situatie is namelijk anders. Uw specifieke inkomsten en persoonlijke situatie worden dan altijd meegenomen in een berekening. Uiteindelijk resulteert dit in een volledig op maat samengesteld hypotheekadvies.

images/Hypotheekadvies_Witte_Boussen.jpg

Droomhuis gevonden?

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dan heeft u belangrijke stap gezet, maar helaas bent u er nog niet. De kans is groot dat u voor de financiering een hypotheek nodig heeft. Het afsluiten daarvan is een ingewikkeld financieel traject, waarbij u voor veel keuzes komt te staan. Iedere keuze die u maakt, heeft in meer of mindere mate invloed op uw (gezins)leven. Bij het bepalen van een maximale hypotheek, kijken geldverstrekkers vooral naar uw jaarinkomen. Maar er zijn nog veel meer zaken die meespelen bij het maken van de maximale hypotheekberekening. Een voorbeeld? Als u een krediet op uw betaalrekening heeft, is het raadzaam om minder te lenen. Heeft u behoefte aan steun bij dit ingewikkelde traject waar tal van (financiële) afwegingen moeten worden gemaakt? Neem dan contact op met ons team Particulier Advies.

images/Hyptoheekadvies_Witte_Boussen_Droomhuis.jpg

Sinds 1 januari 2023 werken wij samen met Van Bruggen Adviesgroep om u te blijven voorzien van advies op het gebied van hypotheken en financieringen. Hypotheekadviseur Milia de Nijs brengt uw wensen en persoonlijke situatie in kaart. Zo kunt u erop vertrouwen dat u de hypotheek afsluit, die het beste bij u past.

Vragen over hypotheken of financieringen? Neem dan contact op met ons team Particulier Advies, zij helpen u graag verder.

 
Contact >
images/Hyptoheekadvies_Witte_Boussen_Van_Bruggen_Adviesgroep.jpg

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl