Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Vastgoed

Het kopen, verkopen of huren van een woning doet u niet elke dag. Daar komt bovendien best veel bij kijken, zowel wat betreft het zakelijke deel als de persoonlijke kant. Bij het kopen of huren van een woning gaat het immers om veel meer dan stenen die (tijdelijk) uw eigendom worden. We spreken over een huis dat een thuis moet worden. Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V. biedt u een volledig pakket op het gebied van onroerend goed en verhuur.

images/afbeeldingen/Website_2021/Vastgoed-Te-Koop-Particulier-Zakelijk.jpg

Verkoop

Heeft u verkoopplannen? Dan vertellen wij u graag vrijblijvend wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen. In dit gesprek geven wij u nuttige informatie over de verkoop van uw woning. Na afloop van het gesprek ontvangt u desgewenst een vrijblijvende offerte.

Besluit u uw woning via ons te verkopen? Dan maakt u een verstandige keuze! Wij zorgen voor een goede presentatie van uw woning. Wij maken professionele foto’s van uw woning en zorgen voor een representatieve brochure en optimale online zichtbaarheid.

Meer over verkoop >

Aankoop

Bij de aankoop van een woning komt er veel op u af. U doet dit immers niet dagelijks. U komt tegenover de makelaar te staan van de verkopende partij. Deze handelt in het belang van de verkoper en beschikt over jarenlange kennis en ervaring. U kunt uw positie als koper versterken met een aankoopmakelaar naast u. Daarmee heeft u dezelfde kennis en ervaring naast u als de verkopende partij. Met de juiste begeleiding wordt het voeren van onderhandelingen een stuk minder stressvol.

Een woning kopen? Wij staan u graag bij als aankoopmakelaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hypotheekadvies >

Wij zijn aangesloten bij de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed).

VBO makelaar    Funda

 

BTW-nr. NL006006139B01 (Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur BV).

Privacybeleid Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl