Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Te koop

Wij zijn een allround, lokaal makelaarskantoor. Bij de verkoop van een woning komt er veel op u af en het is fijn om te weten dat alles rondom de verkoop goed geregeld is en dat u dit met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij staan voor:

  • Persoonlijkheid
  • Professionaliteit
  • Vriendelijkheid
  • Kwaliteit
images/afbeeldingen/Website_2021/Vastgoed-Te-Koop-Particulier-Zakelijk.jpg

Verkoop

Heeft u verkoopplannen? Dan komen wij graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek voorzien wij u van nuttige informatie omtrent de verkoop van uw woning. Na afloop van het gesprek ontvangt u, indien gewenst, een vrijblijvende offerte. Besluit u uw woning via ons te verkopen? Dan maakt u een verstandige keuze! Wij zorgen voor een goede presentatie van uw woning; wij maken foto’s van uw woning en zorgen voor een representatieve brochure en online zichtbaarheid. Nadat uw woning op de markt is gebracht, zullen geïnteresseerden vriendelijk te woord worden gestaan bij vragen en bezichtigingen. Uiteraard ontvangt u van ons terugkoppeling na een bezichtiging. Zo blijft u altijd op de hoogte! Tijdens het onderhandelen, staan wij u bij; zo staat u er nooit alleen voor en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wanneer de onderhandeling rond is, maken wij de koopovereenkomst voor u op.

Als u van plan bent om uw woning te verkopen dan is de kans groot dat u ook een woning wilt aankopen. Ook dan zijn wij uw makelaar!

Aankoop

Bij de aankoop van een woning komt er veel op u af; u doet dit namelijk niet dagelijks. U komt tegenover de makelaar te staan van de verkopende partij. Deze handelt in het belang van de koper en heeft de kennis en jarenlang ervaring. Met een aankoopmakelaar heeft u als koper een sterkere positie. Met de juiste begeleiding wordt het voeren van onderhandelingen een stuk minder stressvol en biedt het u de mogelijkheid weloverwogen en goede beslissingen te nemen. Wij staan u hier graag in bij. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hebt u uw droomhuis gevonden? Helaas bent u er dan nog niet. Voor de financiering heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Ook daarmee kunnen wij u helpen! Wij zijn namelijk ook hypotheekadviseur. Wilt u graag meer informatie over hypotheekadvies via Witte-Boussen Assurantiën? Klik dan op onderstaande button.

Hypotheekadvies >
images/afbeeldingen/Website_2021/Vastgoed-verkoop-aankoop.jpg

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl