Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Veel mensen onderschatten de (nieuw-)waarde van hun totale inboedel. Als je uitgaat van een te lage waarde ben je onderverzekerd. Dat betekent dat je bij schade niet de volledige nieuwwaarde van alle spullen krijgt.
Loop daarom voor het gemak al jouw bezittingen eens na. Als je de waarde van alle apparatuur, meubels, kleding, sieraden en verzamelingen optelt, merk je dat het totaalbedrag snel oploopt.
Natuurlijk moet je de waarde ook niet te hoog vaststellen. Je betaalt dan namelijk teveel premie. Om die reden is het belangrijk om een goede inschatting te maken van de waarde van jouw inboedel. Wij helpen je daarbij graag.

images/Inboedelverzekering.png

Inboedelverzekering

De Inboedelverzekering vergoedt schade aan spullen in jouw woonhuis. Het gaat daarbij om schade door o.a. brand, diefstal, neerslag, storm en lekkage.
  
Kenmerken van de Inboedelverzekering:
 • Met een goede Inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal/inbraak en waterschade.

Contact >

Wat is er verzekerd?

 • Alle spullen in jouw huis, zoals meubels, kleding, keukengerei, gordijnen. Ook sieraden, (audio-) apparatuur en bijzondere bezittingen (zoals kunst en verzamelingen) zijn standaard (tot een maximum) meeverzekerd.
 • Je kunt de verzekering uitbreiden met de aanvullende dekingen voor glas, sportdekking, mobiele telefoons/apparaten, buiten de woning, eigenaarsbelang en inventaris voor kantoor/praktijk aan huis. 
 • Sieraden zijn meestal verzekerd tot een maximaal bedrag.
 • Jouw audio-, visuele en computerapparatuur is verzekerd tot een maximaal bedrag. Dit bedrag kun je naar wens verhogen.
 • Huur je een woning? Dan zijn de verbeteringen die je hebt aangebracht in jouw huurwoning meeverzekerd tot een maximaal bedrag.
 • Als wij een expert inschakelen, dan mag je dat ook zelf doen. Neem over de vergoeding van deze kosten vooraf contact met ons op.

Keuze:

 • Vallen en stoten: Schade aan jouw spullen door vallen en (om)stoten kunnen mee verzekerd worden.
 • Appartementseigenarenbelang: Ben je eigenaar van een appartement? Dan kun je de verbeteringen die je in de woning hebt aangebracht meeverzekeren. Je kiest zelf het verzekerde bedrag.
 • Verzekerd bedrag: Eigen opgave of garantie tegen onderverzekering. Jouw inboedel is verzekerd op basis van gegevens die bij het afsluiten zijn opgegeven. Wij vergoeden schade op basis van nieuwwaarde, maar kunnen hier een bedrag aftrekken vanwege veroudering/slijtage. Hierbij maken we gebruik van een afschrijvingslijst.
 • Spullen buiten huis: Voor een ruimere dekking kun je kiezen voor de 'Buiten de woning' dekking. Deze dekking geldt buiten de woning, overal op de wereld tot maximaal € 10.000,- voor Sieraden, Foto-, video- en audioapparatuur en Muziekinstrumenten.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl