Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Je dochter stoot bij oma per ongeluk een dure vaas kapot. Je steekt zonder op te letten de weg over en de auto die jou wilt ontwijken, botst tegen een boom. Dit zijn voorbeelden van ongelukken, die onverhoopt kunnen gebeuren. Het kan iedereen overkomen. Overkomt jou of een gezinslid zoiets, dan ben je natuurlijk aansprakelijk voor de schade die door zo’n ongelukkig voorval ontstaat.
Bij de meeste schades blijven de kosten beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar natuurlijk kan het schadebedrag flink oplopen. Het wordt zelfs onbetaalbaar als iemand door jouw toedoen blijvend letsel oploopt.

images/Aansprakelijkheidsverzekering.png

Aansprakelijkheidsverzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt schade als je per ongeluk iemand verwodnt (letsel) of spullen van een ander beschadigt. En als je volgens de wet aansprakelijk bent voor deze schade. Ook als je per ongeluk een huisgenoot verwondt, dan is dat verzekerd.
  
Kenmerken van de Aansprakelijkheidsverzekering:
  • We spreken in deze gevallen van particuliere aansprakelijkheid door onopzettelijk veroorzaakte schade aan derden. Je kunt dit afdekken met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering.

Contact >

Wat is er verzekerd?

  • Jij, jouw gezinsleden en andere huisgenoten. Ook een au pair of 'witte werkster' is verzekerd. Je kunt kiezen voor verschillende verzekerde bedragen.
  • Huisgenoten zijn (pleeg- en stief)kinderen, logees en inwonende familieleden. Ook uitwonende studerende kinderen zijn verzekerd. Meerderjarige kinderen mogen niet getrouwd zijn. Schade veroorzaakt door kinderen jonger dan 14 jaar valt onder de aansprakelijkheid van de ouders.
  • Schade veroorzaakt tijdens oppassen of tijdens logeren bij iemand anders is verzekerd.
  • Schade die je veroorzaakt tijdens een vriendendienst is verzekerd tot een maximaal bedrag per gebeurtenis. Bijvoorbeeld: jij helpt een vriend om zijn wasmachine te tillen. En deze gaat stuk omdat je hem uit je handen laat vallen.
  • Schade die jouw huisdieren bij iemand anders veroorzaken, is verzekerd. Bijvoorbeeld: jouw hond rukt zich los en rent plotseling de straat op. Hierdoor raakt een fietser gewond.
  • Schade veroorzaakt door jouw eigen woning in Nederland is verzekerd. Bijvoorbeeld een dakpan die op de auto van de buurman valt. Je moet wel eigenaar zijn van de woning.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl