Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Boulevard de Wielingen 642.2

4506JL Cadzand

Terug
Op aanvraag
Boulevard de Wielingen 642.2 in Cadzand
  • Foto's
  • Plattegrond
Boulevard de Wielingen 642.2 in CadzandBoulevard de Wielingen 642.2 in CadzandBoulevard de Wielingen 642.2 in CadzandBoulevard de Wielingen 642.2 in CadzandBoulevard de Wielingen 642.2 in CadzandBoulevard de Wielingen 642.2 in Cadzand
Boulevard de Wielingen 642.2 in Cadzand

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Beschikbaar
In overleg
2022
2
1
1859 m2
80 m2
294 m3

Omschrijving

CADZAND-BAD, LAND AAN ZEE, GENIETEN, DAG EN NACHT

Aan Boulevard de Wielingen 59-65 wordt dit nieuwe woonproject ‘C-Sight’ ontwikkeld in samenwerking met de ervaren projectontwikkelaars HPlus Vastgoed en Cordeel. Het is ongetwijfeld de mooiste locatie van Cadzand, direct aan de jachthaven, met zicht op zee en land.

Met de mooie jachthaven van Cadzand in het zicht heeft C-Sight een extra troef in huis. Zonder overdrijving, want de meeste appartementen kijken op de nieuwe haven uit. Het kalmerende geluid van aanrollende golven, die zalig zilte zeelucht en een weids vergezicht tot in het oneindige: het is heerlijk wonen in Cadzand-Bad. De zuidelijkste badplaats van Nederland staat bekend om haar brede, goudgele stranden. Ze worden zelfs de mooiste van Nederland genoemd.

Natuurliefhebbers zullen zich hier meteen thuis voelen. Het adembenemende natuurgebied ‘Het Zwin’ en de ‘Verdronken Zwarte Polder’ liggen aan de voet van C-Sight en nodigen uit voor urenlang wandelgenot. Ook liefhebbers van de betere gastronomie kunnen op wandelafstand hun hart ophalen in 2 sterrenrestaurants, Pure C en AIRRepublic van Sergio Herman.

Ontdek de 23 appartementen, 3 penthouses, 7 woningen en 6 commerciële ruimtes die dit project omvat!


Opmerkingen

Appartement 2.2

Woonoppervlakte: 80 m²
Balkon: 5 m²
Dakterras (Zuidkant): 11 m²
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Staanplaats of garagebox

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl