Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Als u een lijfrente- of individuele pensioenverzekering heeft met een kapitaal daarop, dan kunt u hieronder zelf gemakkelijk berekenen hoe hoog de uitkering per maand gaat worden. Ook ziet u welke verzekeraar of bank u de beste aanbieding doet. Na het invullen van uw gegevens en de berekening kunt u kiezen. U wilt dat wij u adviseren bij het maken van uw keuze, waarbij we kijken naar uw wensen en persoonlijke situatie, of u maakt direct een keuze voor één van de aanbieders. Als dat zo is, dan kiest u voor de knop ' Ga verder' bij het gewenste product.

Als u geen keuze maakt en u sluit het scherm, dan gebeurt er niets. Wij krijgen geen melding dat u een berekening heeft gemaakt en ook zien wij uw ingevulde gegevens niet.

    • Als u eerst alleen informatie wenst over pensioen- en lijfrentevormen, leest u dan “DIL-DIP vergelijker informatie”. Dit document wordt jaarlijks geüpdate. Ook kunt u met dit document nagaan welk type lijfrenteverzekering u heeft.
      Nader te bepalen: als de datum van het uit te keren kapitaal verder weg ligt dan ongeveer 2 weken, dan zijn de uitkomsten een goede indicatie.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl