Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Valeriaanstraat 66

4537DC Terneuzen

Terug
€ 245.000 K.K.
Valeriaanstraat 66 in Terneuzen
Valeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in TerneuzenValeriaanstraat 66 in Terneuzen

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Over dit object

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning uit 1985 met garage rustig gelegen aan een doodlopende straat in de rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk "Oude Vaart", dichtbij scholen, sportvoorzieningen en winkels.

Begane grond

Ruime hal met hardhouten trap naar de 1e verdieping, meterkast en toilet met fonteintje.
L-vormige woonkamer met laminaatvloer en allesbrander. Gesloten keuken met dubbele spoelbak, 4 pits gasfornuis en afzuigkap en toegang tot de kelderruimte. Bijkeuken met wasmachine aansluiting en doorgang naar de ruime garage.

1e verdieping

Overloop, 3 royale slaapkamers (resp. 15,12 en 7 m2) en badkamer voorzien van doucheruimte, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping

Vaste trap naar de ruime zolder met CV combi-ketel op de overloop en een ruime 4e slaapkamer. Bergruimte onder de schuine kanten.

Tuin

Mooi aangelegde tuin gelegen op het zuidwesten. Gelijk naast de woning ligt de brandgang van en naar het fietspad langs de Haarmanweg.

Opmerkingen

De achterzijde van de woning is volledig voorzien van rolluiken.
Hardhouten kozijnen,buiten in 2017 nog geschilderd.
Dubbele beglazing.
kelderruimte.

VERDERE INFORMATIE

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Te koop
In overleg
1985
5
4
277 m2
124 m2
435 m3
C

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants

Onze inkoop organisaties

  • BGZC
  • Profijt en Zekerheid

Lid van:

adfiz logo