Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Geïnteresseerde werknemers?

Zijn er werknemers die nog niet via uw zorgcollectief verzekerd zijn en graag in 2021 van het BGZC-aanbod gebruik wensen te maken? Dan kunnen ze vóór 1 januari 2021 een aanvraagformulier invullen. De huidige zorgverzekering wordt dan automatisch opgezegd. Kan uw werknemer vóór 1 januari 2021 nog geen keuze maken? Dan dient hij/zij er wel zorg voor te dragen dat de opzegging van de huidige zorgverzekering vóór 1 januari 2021 door de zorgverzekeraar is ontvangen. Een definitieve keuze voor de zorgverzekering van 2021 dient uiterlijk 31 januari 2021 door de nieuwe zorgverzekeraar te zijn ontvangen.

De aanvraagformulieren en losse opzeggingen bij voorkeur e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op www.bgzc.nl/veelgestelde-vragen zijn een aantal veel voorkomende vragen voor werknemers op een rijtje gezet.

Werkgeversportalen t.b.v. personeel

Voor werkgevers met ± 100 werknemers en meer stellen wij kosteloos werknemersportalen ter beschikking. Daarin worden alle benodigde documenten geplaatst, zoals aanvraagformulieren, premietabellen, voorwaarden en indien de werkgever dat wenst online afsluitmodule.

De bestaande werknemersportalen worden op dit moment door ons voorzien van de benodigde informatie over de zorgverzekering 2021.Zodra dit gereed is, ontvangen de desbetreffende bedrijven een e-mail met een flyer die gedeeld kan worden met de werknemers.

Bedrijven die geen werknemersportaal hebben kunnen met dit digitale formulier informatiepakketten voor de werknemers bestellen. U kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo