Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

omslag website nieuw

Werknemer

Bedrijven Werknemer

Zakenreisverzekering

Met de zakenreisverzekering gerust op pad.

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een zakenreis? Vergeet dan niet om een zakenreisverzekering af te sluiten. Velen realiseren zich niet dat een particuliere reisverzekering niet uitkeert als er iets misgaat als u zakelijk reist!

Daarnaast hebben zakenreizen vaak een groter financieel belang en dus ook een groter financieel risico. Met een zakenreisverzekering weet u zich hiertegen verzekerd. Ook als u of uw medewerker plotseling moet terugkeren en er iemand anders in de plaats moet afreizen.

Zakelijke reisverzekering op maat.

U kunt uw zakenreisverzekering zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld medische kosten meeverzekeren. Of u sluit de zakenreisverzekering af voor reisgezelschappen van meerdere personen. Wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met ons.

Dekking

 • Uitgebreide dekking van kosten als gevolg van schade tijdens zakelijke reizen.
 • Op maat uit te breiden met bijvoorbeeld een annuleringsverzekering.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Zorgverzekering collectief

Collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke premiekorting.

Gezonde en vitale medewerkers zijn van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Met een goede collectieve zorgverzekering biedt u werknemers niet alleen premievoordeel, maar draagt u ook bij aan gezonder personeel door preventieve programma’s en gezondheidsadviezen.

Met een collectieve ziektekostenverzekering biedt u werknemers een aantrekkelijke besparing op hun zorgpremies. Binnen de verzekering kunnen de deelnemers naast hun basisverzekering zelf hun pakket met aanvullende verzekeringen samenstellen. Ook hun gezinsleden profiteren van het collectieve voordeel en zijn vrij hun eigen verzekeringspakket samen te stellen.

Collectieve ziektekostenverzekering op maat.

Zorgverzekeraars bieden verschillende mogelijkheden voor collectieve arrangementen. Wij begrijpen dat u als ondernemer andere dingen te doen heeft dan alle aanbiedingen in de markt te onderzoeken. Wij helpen u daarom desgewenst om een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering op maat voor uw medewerkers te realiseren. Wij doen u graag vrijblijvend een voorstel.

Voordelen van de collectieve ziektekostenverzekering:

 • Hoge korting op de basis- en aanvullende zorgverzekering
 • Uitgebreide aanvullende dekkingen
 • Ook gezinsleden profiteren mee van collectief voordeel.
 • Grensoverschrijdende zorg tegen kostprijs.

Meer weten?

Neem voor een advies Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op of kijk op Stichting BGZC voor meer informatie.

 

Collectieve ongevallenverzekering

Uit cijfers van het CBS blijkt dat veel meer mensen slachtoffer worden van een bedrijfsongeval dan als gevolg van een verkeersongeluk. Wilt u uw werknemers op zo’n moment een -financiële- helpende hand bieden? Sluit dan de collectieve ongevallenverzekering voor hen af.

Een collectieve ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van werknemers. Door de verzekering op te nemen in het pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, profileert u zich als een betrokken werkgever.

Ook collectieve ongevallenverzekering in pakket bedrijfsverzekeringen.

De collectieve ongevallenverzekering is een overzichtelijk product: u krijgt slechts één polis voor uw gehele bedrijf en hoeft de in- en uitdiensttreding niet door te geven. U kunt er tevens voor kiezen uw mensen 24 uur per dag tegen ongevallen te verzekeren.

Dekking

 • Uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit van werknemers tijdens werktijd.
 • Keuze Uitbreiding tot 24 uurs dekking.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

WIA

WIA-verzekering als uitstekende arbeidsconditie.

Zijn uw mensen ook uw belangrijkste kapitaal? Dan is hun tevredenheid over u als werkgever belangrijk voor u. Met de WIA verzekering biedt u hen extra zekerheid mochten zij in de toekomst langdurig gedeeltelijk arbeidsongeschikt raken.

Indien een medewerker geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt is en mocht deze situatie langer duren dan 2 jaar, dan krijgt hij of zij te maken met de regeling Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA) een onderdeel van de Wet Inkomen en Arbeid (WIA).

De gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemer ontvangt dan eerst een loongerelateerde WGA uitkering. De duur hiervan hangt af van het arbeidsverleden en duurt 3 tot 38 maanden.

WIA verzekering als aanvulling op de WGA-uitkering.

Na de loongerelateerde WGA-uitkering ontvangt uw werknemer de WGA-vervolguitkering. De hoogte hiervan is afhankelijk van hoeveel procent van het resterende arbeidsvermogen wordt ingezet. In het slechtste geval valt uw werknemer terug op een minimumuitkering. Met de WIA-verzekering kunt u hem of haar helpen deze inkomensdaling te beperken.

Wilt u meer weten over een WIA-regeling voor uw medewerkers? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Kenmerken en voordelen van de WIA verzekering:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarde waarmee u betrokken ondernemerschap toont.
 • Uw medewerkers zijn verzekerd van een goed inkomen, zelfs bij arbeidsongeschiktheid.
 • Uitstekende re-integratiehulp ten bate van zowel werknemers als werkgevers.
 • Vaste premies dus uitstekende kostenbeheersing.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Onze inkoop organisaties

Vastgoed in the picture

Graafjansdijk A 31 in
Graafjansdijk A 31
Leuke vrijstaande woning op 233 m2 grond en (houten) garage, gelegen in Westdorpe, het warmste dorp van Nederland gelegen op 5 autominuten van de grens met België.
Nieuw
Voltastraat 19 in
Voltastraat 19
BIEDEN VANAF € 225. 000,00 k.
Scheldestraat 1 in
Scheldestraat 1
Flaneren bij zonsondergang op het goudgele strand van Cadzand. Wakker worden met uitzicht op het strand of een hele middag slenteren langs de strandpaviljoens.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

 • VerzuimTij
 • PensioenZorg
 • Lafoma
 • BMi Consultants
 • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

 • BGZC

Lid van:

adfiz logo