Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Zorgverzekeringen

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De inhoud van de (verplichte) basisverzekering wordt door de Rijksoverheid bepaald en de verzekerde zorg is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Alleen het bedrag dat door de zorgverzekeraar wordt vergoed kan afhangen van het soort basisverzekering u afsluit (natura of restitutie). Het is daarnaast mogelijk en in veel gevallen verstandig, om een (niet verplichte) aanvullende (tandarts-)verzekering af te sluiten. Deze verzekeringen bieden extra vergoedingen voor kosten die niet worden gedekt door de basisverzekering. De inhoud van de aanvullende (tandarts-) verzekeringen verschillen per zorgverzekeraar. Wij kunnen u scherpe tarieven aanbieden in combinatie met een dekking die bij u past en helpen u graag overstappen naar de zorgverzekering van uw keuze. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met de afdeling Zorg.

Inloopavonden

In november ontvangt u uw zorgpolis voor 2020 met de nieuwe premies en wijzigingen in de dekking van uw zorgverzekeraar. Omdat Avéro Achmea stopt met het aanbieden van zorgverzekeringen, brengt dit voor veel verzekerden verandering met zich mee. Wij begrijpen dat u vragen kan hebben over deze veranderingen.

Ook wanneer u geen zorgverzekering bij Avéro Achmea heeft is het verstandig om eens na te gaan of uw huidige zorgverzekering nog steeds optimaal aansluit bij uw situatie.

Om deze redenen hebben wij antwoord gegeven op veelgestelde vragen én organiseren wij in november en december inloopavonden op verschillende data en locaties. Tijdens deze inloopavonden kunt u vrijblijvend binnenlopen en beantwoorden onze medewerkers graag uw vragen.

Schikken de data of locaties van de inloopavonden u niet? Dan bent u natuurlijk ook iedere werkdag welkom tussen 8.30 en 17.00 uur in ons kantoor. Ook zijn wij iedere werkdag én tijdens de inloopavonden bereikbaar op telefoonnummer: 0115 - 618 344.

Data inloopavonden 2019 WBB website

Banner veelgestelde vragen

Maak van uw zorg, onze zorg

U kunt op een laagdrempelige wijze contact met ons opnemen. We zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoon, e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), online chat en daarnaast kunt u gewoon zonder afspraak bij ons binnenwandelen. Wilt u graag alle voordelen weten van een zorgverzekering via Witte-Boussen? Lees dan onze folder door op onderstaande banner te klikken.

bannerfolderzorgverzekeringen

Even voorstellen; onze afdeling Zorg

De afdeling Zorg is gespecialiseerd in het aanbieden en onderhouden van zorgverzekeringen. Onze klanten zijn werkgevers, diens werknemers, gepensioneerden en medeverzekerde gezinsleden. Ook ZZP-ers en personen die geen zorgverzekering via een werkgever kunnen afsluiten (zg. individueel verzekerden) kunnen bij ons terecht voor een zorg-op-maat advies. Op de afdeling Zorg zijn enthousiaste, professionele en klantgerichte medewerkers werkzaam die gespecialiseerd zijn in het adviseren over zorgverzekeringen. Daarbij wordt de kennis voortdurend op een hoog niveau gehouden en beschikken zij over de daarvoor benodigde diploma’s die up-to-date gehouden worden.

Zorgbrochure

Wilt u graag meer weten over zorgverzekeringen en onze dienstverlening? Bekijk dan ons magazine over zorgverzekeringen door op onderstaande banner te klikken, tevens vindt u hier aanvullende informatie voor arbeidsmigranten/grensarbeiders. Wilt u graag een exemplaar per e-mail thuisgestuurd krijgen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

bannerzorgmagazine

Individueel

Heeft u geen mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten via uw werkgever en bent u ook geen zelfstandig ondernemer? Dan kunt u via ons toch in aanmerking komen voor kortingen bij verschillende zorgverzekeraars. Om gebruik te maken van deze kortingen kunt u direct en online afsluiten bij één van de onderstaande zorgverzekeraars. Klik daarvoor op de zorgverzekeraar van uw keuze. Wenst u vooraf advies? Neem dan contact op met onze afdeling Zorg.

Round AEVITAE EUCARE round-w-cz round-onvz stad holland logo rond

Klantgegevens

Heeft u enkele weken geleden van ons een brief ontvangen met betrekking tot de optimalisatie van uw klantgegevens? Klik dan hier om uw actuele gegevens aan ons te verstrekken.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo