Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Zorgverzekeringen

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De inhoud van de (verplichte) basisverzekering wordt door de Rijksoverheid bepaald en de verzekerde zorg is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Alleen het bedrag dat door de zorgverzekeraar vergoedt wordt kan afhangen van het soort basisverzekering u afsluit (natura of restitutie). Het is daarnaast mogelijk en in veel gevallen verstandig, om een (niet verplichte) aanvullende (tandarts-)verzekering af te sluiten. Deze verzekeringen bieden extra vergoedingen voor kosten die niet worden gedekt door de basisverzekering. De inhoud van de aanvullende (tandarts-) verzekeringen verschillen per zorgverzekeraar. Wij kunnen u scherpe tarieven aanbieden in combinatie met een dekking die bij u past en helpen u graag overstappen naar de zorgverzekering van uw keuze. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met de afdeling Zorg.

Maak van uw zorg, onze zorg

U kunt op een laagdrempelige wijze contact met ons opnemen. We zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoon, e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), online chat en daarnaast kunt u gewoon zonder afspraak bij ons binnenwandelen. Wilt u graag alle voordelen weten van een zorgverzekering via Witte-Boussen? Lees dan onze folder door op onderstaande banner te klikken.

bannerfolderzorgverzekeringen

Even voorstellen; onze afdeling Zorg

De afdeling Zorg is gespecialiseerd in het aanbieden en onderhouden van zorgverzekeringen. Onze klanten zijn werkgevers, diens werknemers, gepensioneerden en medeverzekerde gezinsleden. Ook ZZP-ers en personen die geen zorgverzekering via een werkgever kunnen afsluiten (zg. individueel verzekerden) kunnen bij ons terecht voor een zorg-op-maat advies. Op de afdeling Zorg zijn enthousiaste, professionele en klantgerichte medewerkers werkzaam die gespecialiseerd zijn in het adviseren over zorgverzekeringen. Daarbij wordt de kennis voortdurend op een hoog niveau gehouden en beschikken zij over de daarvoor benodigde diploma’s die up-to-date gehouden worden.

Zorgbrochure

Wilt u graag meer weten over zorgverzekeringen en onze dienstverlening? Bekijk dan ons magazine over zorgverzekeringen door op onderstaande banner te klikken, tevens vindt u hier aanvullende informatie voor arbeidsmigranten/grensarbeiders. Wilt u graag een exemplaar per e-mail thuisgestuurd krijgen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

bannerzorgmagazine

Collectief

Ons kantoor richt zich vooral op collectiviteiten voor werkgevers, waardoor het mogelijk wordt om gerichte afspraken te maken op het gebied van verzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid en een gezonde lifestyle van de medewerkers, denk daarbij aan beweeg-, voedings-, en stoppen-met-rokenprogramma’s. Daarnaast maken wij met zorgverzekeraars afspraken op het gebied van voorwaarden en gunstige premies.

Stichting BGZC

Stichting BGZC heeft ons kantoor aangesteld als intermediair. Stichting BGZC behartigt de belangen aangesloten werkgevers en hun (gepensioneerde) werknemers incl. alle bijbehorende gezinsleden, maar ook zelfstandig ondernemers (zonder personeel) kunnen zich aansluiten als lid. Ruim 500 bedrijven en ZZP’ers zijn lid van Stichting BGZC en maken gebruik van de diensten van ons kantoor. Mede door dit volume zijn concurrerende premies en voorwaarden bedongen. Is uw bedrijf nog geen lid van Stichting BGZC? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Zorg.

Individueel

Heeft u geen mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten via uw werkgever en bent u ook geen zelfstandig ondernemer? Dan kunt u via ons toch in aanmerking komen voor kortingen bij verschillende zorgverzekeraars. Om gebruik te maken van deze kortingen kunt u direct en online afsluiten bij één van de onderstaande zorgverzekeraars. Klik daarvoor op de zorgverzekeraar van uw keuze. Wenst u vooraf advies? Neem dan contact op met onze afdeling Zorg.

round-aa round-w-cz round-onvz round-zka stad holland logo rond

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo