Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Computers, computernetwerken en allerlei soorten elektronica zijn eigenlijk de levensaders van uw bedrijf. Om die reden is een computer- en elektronicaverzekering haast wel noodzakelijk. Deze verzekering dekt schade aan uw computer, software en andere elektronica in uw bedrijf. De hoogte van uw premie is afhankelijk van de waarde van de te verzekeren apparatuur en de gewenste dekking. Wij adviseren om verder te kijken dan de computer(s) alleen en dus ook andere elektronische apparaten te verzekeren, zoals servers, printers, beeldschermen, toetsenborden en kopieerapparaten.

Dekking
De verzekering biedt diverse keuzeopties in verschillende dekkingscategorieën, uiteenlopend van een dekking van de materiële schade aan de apparatuur zelf tot en met de herstelkosten bij verlies van data en software.

Gehuurde apparatuur
Bij gehuurde apparatuur is het belangrijk goed rekening te houden met de ‘kleine lettertjes’ in het onderhoudscontract. Daarin kan zijn bepaald dat schade aan de gehuurde apparatuur niet voor rekening komt van de verhuurder. Ook kan sprake zijn van een eigen risico. Afhankelijk van de bepalingen in het contract kunt u dit soort risico’s desgewenst meeverzekeren.

Onze overige bedrijven en inkooporganisaties

  • BGZC
  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • BMi Consultants

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl