Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Allerlei soorten elektronica zijn eigenlijk de levensaders van jouw bedrijf.
Om die reden is een Elektronicaverzekering haast wel noodzakelijk. Deze verzekering dekt schade aan je computer, software en andere elektronica in jouw bedrijf. De hoogte van de premie is afhankelijk van de waarde van de te verzekeren apparatuur en de gewenste dekking.
Wij adviseren om verder te kijken dan de computer(s) alleen en dus ook andere elektronische apparaten te verzekeren, zoals servers, printers, beeldschermen, toetsenborden en kopieerapparaten.

images/Elektronicaverzekering.png

Elektronicaverzekering

De verzekering dekt schade aan computers, randapparaatuur en kantoorelektronica zoals de telefooninstallatie. Ook dekt deze verzekering schade aan veel voorkomende bedrijfselektronica. Welke bedrijfselektronica precies is afhankelijk van het verzekerde beroep/bedrijf activiteit.
 
Kenmerken van de Elektronicaverzekering:
  • De verzekering biedt diverse keuzeopties in verschillende dekkingscategorieën, uiteenlopend van een dekking van de materiële schade aan de apparatuur zelf tot en met de herstelkosten bij verlies van data en software.

Meer weten over de Elektronicaverzekering? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact >

Wat is er verzekerd?

  • Alle computers, randapparatuur en kantoorelektronica en de bij de computers behorende programmatuur en de opgeslagen data. Ook dekt deze verzekering standaard schade aan veel voorkomende bedrijfselektronica. Welke bedrijfselektronica dit precies is, is afhankelijk van het verzekerde beroep/bedrijf/activiteit.
  • Opruimingskosten zijn verzekerd tot maximaal 20% van het verzekerde bedrag.
  • De verzekering dekt de herstelkosten. Wanneer herstel niet mogelijk is, vergoeden we de nieuwwaarde als de apparatuur niet ouder is dan drie jaar. De gevolgschade (Extra kosten en Data) vergoeden we op basis van gemaakte kosten. Hierbij houden we wel rekening met het verzekerde bedrag en uitkeringstermijn.
  • Reconstructiekosten zijn verzekerd onder onze dekking Data. Naast de fysieke schade aan de apparatuur is herstel of herinvoer van eventueel verminkte of verloren gegane data meeverzekerd. Dit geldt ook bij een storing in de levering van elektriciteit.
  • Vergoeding voor extra kosten die je moet maken om te voorkomen dat je werk stilvalt na een gedekte materiële schade. Bijvoorbeeld overwerk of huur van vervangende apparatuur.

Keuze:

  • Dekking voor vervoer en veblijf elders: Het standaard dekkingsgebied van de verzekering is het vestigingsadres dat in jouw polis staat. Dit kun je laten uitbreiden tot een dekking waar ook ter wereld.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl