Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Bij sommige bedrijven komt het regelmatig voor dat medewerkers voor zaken op reis gaan. Ga jij of één van je medewerkers wel eens op een zakenreis? Denk er dan aan om een zakenreisverzekering af te sluiten. Dit is belangrijk, want een particuliere reisverzekering keert niet uit als sprake is van een zakenreis. Daar komt bij dat de financiële belangen van een zakenreis vaak groter zijn dan van een privéreisje. In geval van een zakenreis is dus sprake van een groter financieel risico. Met een zakenreisverzekering ben je verzekerd tegen de meest voorkomende risico's. Ook als jij of je medewerker plotseling moet terugkeren en iemand anders moet afreizen.

images/afbeeldingen/Website_2021/Zakelijke-Reisverzekering.jpg

Zakelijke reisverzekering

Kenmerken van de Zakenreisverzekering:
 
Met de Zakenreisverzekering zijn jij en je werknemers automatisch het hele jaar doorlopend in het buitenland verzekerd tegen de meest voorkomende risico's. Denk aan medische kosten, schade aan bagage en gehuurde accomodaties, annuleringskosten en 24/7 hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden.
 
De Zakenreisverzekering kan je zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Zo kan je bijvoorbeeld medische kosten meeverzekeren. Of je sluit de zakenreisverzekering af voor reisgezelschappen van meerdere personen.
 • Uitgebreide dekking van kosten als gevolg van schade tijdens zakelijke reizen.
 • Op maat uit te breiden met bijvoorbeeld een annuleringsverzekering.

Meer weten over de Zakenreisverzekering? Neem dan voor advies nu contact met ons op.

Contact >

Wat is er verzekerd?

 • De verzekering geldt voor iedereen die in dienst is van het bedrijf, ook voor stagiairs en uitzendkrachten.
 • Je krijgt altijd hulp van onze alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden we vervoer naar huis en hulp. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
 • Je kunt privéreizen meeverzekeren voor jou en je gezin. Hier gelden dezelfde dekkingen voor, behalve Annulering zakelijke reis en Uitbreiding zakelijke bagage. Annulering van privé-reizen is apart mee te verzekeren.
 • Ga je tijdens je zakenreis op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? Raadpleeg dan je polisvoorwaarden.

Keuzes

 • Medisch. Aanvullend op de zorgverzekering ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende of onverwachte medische behandeling die in het buitenland. Ook vergoeden we het verplichte eigen risico van de zorgverzekering. Overleg altijd eerst met de Alarmcentrale.
 • Bagage. Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. De maximale vergoeding is afhankelijk van de gekozen variant. Voor de vergoeding maken we gebruik van een afschrijvingstabel.
 • Ongevallen. Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
 • Doorlopende annuleringsverzekering. Deze dekking kan je afsluiten voor zakelijke en privéreizen. We vergoeden de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding. Verzekerde gebeurtenissen vind je in de voorwaarden.
 • Pech op reis. Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoeden we vervangend vervoer. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig.
 • Rechtsbijstand. Hiermee ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl