Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Als er onverhoopt iets misgaat tijdens een rit of bij het laden en lossen, dan is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. U kunt namelijk niet zonder! De verzekering van uw vrachtwagen(s) is professioneel maatwerk. Logisch, het risico dat u loopt is voor iedere ondernemer anders en ook geen vrachtwagen of lading is hetzelfde. Vrachtwagenverzekeringen zijn er dan ook in veel varianten, afhankelijk van de soort vrachtwagencombinatie, de risico’s en eventueel gewenste en aanvullende verzekeringen, zoals rechtsbijstand.

Dekkingsvormen
Naast de wettelijk verplichte WA-verzekering kunt u uw vrachtwagenverzekering uitbreiden met onder andere een gedeeltelijke casco-dekking. De vrachtwagen is dan ook verzekerd tegen onder meer diefstal, brand, ruitbreuk en storm. Een volledige cascodekking vergoedt ook de schade die u of uw medewerker zelf veroorzaakt.

Optionele uitbreidingen

  • ongevallen inzittendenverzekering
  • verkeersrechtsbijstandverzekering

Hoger eigen risico, lagere premie
Is de kans klein dat u een beroep zult doen op uw vrachtwagenverzekering? Dan kunt u ervoor kiezen om uw eigen risico te verhogen. U betaalt dan minder premie. Voor het bepalen van de premie tellen verder de schadevrije jaren en de rijervaring van de bestuurder.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl