Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

De kosten voor het herstellen van de schade aan jouw inventaris of goederen lopen vaak snel op. Het geeft je vast een gerust gevoel als je weet dat je dit niet uit jouw eigen zak hoeft te betalen. Dat is mogelijk met een uitgebreide inventaris- en goederenverzekering.

images/Inventaris-_en_goederenverzekering.png

Gebouwverzekering zakelijk

De verzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van schade aan jouw inventaris, je goederen en als je huurder bent van het gebouw: het huurdersbelang.
 
Kenmerken van de Inventaris- en goederenverzekering:
  • De verzekering dekt schade als gevolg van brand. Het is daarnaast ook mogelijk om de financiële gevolgen van water, inbraak en diefstal in de verzekering mee te nemen. We stemmen de verzekering precies af op jouw behoeften, wensen en bedrijfsrisico’s. De risico's hangen onder andere af van de locatie en de bouwaard van jouw bedrijf (het materiaal waarvan de buitenwanden en de dakbedekking zijn gemaakt). Ook de preventieve maatregelen die je zelf neemt, spelen een rol.

Meer weten over de Inventaris- en goederenverzekering? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact >

Wat is er verzekerd?

  • De verzekering vergoedt de schade aan jouw inventaris, goederen en huurdersbelang door een verzekerde gebeurtenis. Verzekerd is onder meer schade door brand, ontploffing, blikseminslag, storm, diefstal na braak en vandalisme. Ook lekkage door waterleidingen, neerslag, sneeuwdruk en wateraccumulatie is verzekerd.
  • De inventaris vergoeden we op basis van nieuwwaarde, in bepaalde gevallen betalen wij de vervangingswaarde. De voorraad vergoeden we op basis van kostprijs of de vervangingswaarde indien dit een lager bedrag is.
  • Wij vergoeden de kosten die je moet maken om de acute schade zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld bereddingskosten en salvagekosten.

Keuze:

  • Huurdersbelang: Alle veranderingen, aanpassingen en uitbreidingen die je als huurder aan het gebouw hebt aangebracht, vallen onder de dekking van deze verzekering. Denk hierbij aan een keuken, sanitaire voorzieningen, centrale verwarming, vaste parketvloeren, schuurtjes en schuttingen.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl