Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Schade aan jouw bedrijfspand, bijvoorbeeld door water, vandalisme of brand, kan behoorlijk in de papieren lopen. Herstelwerkzaamheden, het inhuren van experts en het regelen van een tijdelijk onderkomen zijn stuk voor stuk kostbare aangelegenheden. Met een bedrijfsgebouwverzekering kun je vertrouwen op een uitgebreide dekking en een scherpe premie.

images/Gebouwverzekering.png

Gebouwverzekering zakelijk

De verzekering dekt schade aan jouw gebouw, inclusief alles wat daar normaal gesproken bijhoort. Zoals een verwarmingsketel, zonnepanelen of de funderingen.
 
Kenmerken van de Gebouwverzekering zakelijk:
  • De gebouwverzekering voor ondernemers dekt onder andere schade door brand, ontploffing, blikseminslag, storm, neerslag, diefstal, vandalisme, aanrijding en het springen van de waterleiding door vorst.

Wil je meer informatie over de Gebouwverzekering? Neem dan contact met ons op.

Contact >

Wat is er verzekerd?

  • De verzekering vergoedt schade aan jouw bedrijfsgebouw. Het gaat daarbij om schade door brand, ontploffing, bliksem, inbraak, storm, neerslag en water. We betalen de schade op basis van de herbouwwaarde.
  • Kosten die je na een schade moet maken zijn ook verzekerd.
  • Kun je het gebouw vanwege de schade niet meer verhuren? Dan vergoeden we de misgelopen huurinkomsten. Deze vergoeding is gemaximeerd tot het maximale percentage van het verzekerde bedrag voor het gebouw.
  • Is er ook schade ontstaan aan de tuin bij jouw gebouw? Dan vergoeden we de kosten voor het opnieuw aanleggen daarvan. Deze vergoeding is gemaximeerd van het verzekerde bedrag voor het gebouw.
  • Heb je schade? Dan wordt deze vastgesteld door onze expert. Je kunt ook zelf een expert inschakelen. Dit noemen we een contra-expert. De kosten voor een contra-expert vergoeden wij ook, voorzover deze redelijk zijn.
  • Jouw bedrijfsgebouw is verzekerd tot een maximumbedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de herbouwwaarde van het gebouw.
  • Wij betalen bij schade ook bijvoorbeeld voor bereddingskosten, opruimingskosten of salvagekosten.

Verzekering op maat
Het verzekeren van jouw gebouw is professioneel maatwerk. Logisch, want elke onderneming is uniek en elk bedrijfspand is anders. Daarmee is geen enkel risico hetzelfde. Aan de hand van jouw wensen en behoeften, kunnen wij de dekking op maat uitbreiden of beperken

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl