Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Recreatie

Particulier Recreatie

Reis- en annuleringsverzekering

Reisverzekering

Er zijn vele manieren om vakantie te vieren. De meeste mensen gaan graag op vakantie en hebben zo hun eigen interesses en wensen. Echter één wens is voor iedereen hetzelfde; onbezorgd van de vakantie genieten! Daarom is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten, zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze.

Zowel de doorlopende als de kortlopende reisverzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende opties.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. 

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Caravan- en vouwwagenverzekering

Met een caravan of vouwwagen heeft u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie te verblijven waar u wilt. Om deze vrijheid te beschermen, is een goede caravan- of vouwwagenverzekering noodzakelijk.

Dekking

In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, hagelschade, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt. Ook de inboedel van de caravan is mee te verzekeren tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Voor wat betreft de wettelijke aansprakelijkheid wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto als deze is gekoppeld aan de auto en deel uitmaakt van het verkeer. De autoverzekering dekt de schade die door de caravan aan een andere weggebruiker wordt aangericht zolang de caravan aan de auto gekoppeld is. De caravanverzekering dekt de schade aan de caravan zelf.

Net als voor uw auto is voor de caravan (in bepaalde landen) een aparte groene kaart nodig. De groene kaart moet worden uitgegeven door de verzekeraar van de auto.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Kampeerautoverzekering

Met een kampeerauto heeft u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie te verblijven waar u wilt. Om deze vrijheid te beschermen, is een goede kampeerautoverzekering onmisbaar.

Dekking

Naast een verplichte WA-verzekering kunt u kiezen voor een gedeeltelijke of volledige cascodekking. Optionele uitbreidingen zijn ongevallen-en schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstand.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Pleziervaartuigverzekering

Heerlijk genieten van een ontspannen tochtje met de boot, omringd door water en de wind langs je gezicht. Geen enkele watersporter is gelijk, maar voor iedereen geldt er een wettelijke verplichting dat de boot WA-verzekerd moet zijn zodra hiermee wordt gevaren, zodat schade aan derden is gedekt.

Dekking

Natuurlijk kunt u kiezen om naast uw WA-verzekering een aanvulling af te sluiten zoals een beperkte of volledige cascodekking. Hiermee bent u verzekerd tegen schades aan uw eigen boot als gevolg van o.a. aanvaring, brand, diefstal of inbraak. Ook uw inboedel, buitenboordmotor, volgboot en trailer zijn mee te verzekeren.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo