Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Particulier

Wonen, verkeer, recreatie, inkomen en gezin en gezondheid. Er zijn diverse verzekeringen om uw risico’s af te dekken en uw toekomst veilig te stellen. Maar hebt u ze ook allemaal nodig? Verzeker alleen wat u nodig hebt en vermijd dubbele verzekeringen.

Uiteraard behoort een compleet maatwerk pakket verzekeringen, voor de risico’s die u zelf niet kunt of wilt lopen tot de mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte is zo opgevraagd. 

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een gratis check van uw bestaande verzekeringen! 

Subcategorieën

Particulier Inkomen

Wilt u extra geld sparen voor later, droomt u van een mooie reis na uw pensioen? Of heeft u in het verleden te weinig pensioen opgebouwd en wilt u dit aanvullen?
U kunt nu al geld reserveren om straks te genieten van uw oude dag, bijvoorbeeld als aanvulling op uw pensioen en/of AOW. Daarnaast spaart u voor uw pensioen met belastingvoordeel: de inleg is in vele gevallen aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

Hoeveel u nu kunt sparen voor later, hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld wat u maximaal kan inleggen op basis van de jaarruimte en hoeveel geld u nu kunt missen voor later.  Wij verdiepen ons in uw situatie en geven advies over de beste oplossing.
Afhankelijk van het risico dat bij u past en u wenst te lopen, kunt u kiezen voor een vorm van sparen of beleggen, bijvoorbeeld via banksparen. Wij lichten graag de mogelijkheden aan u toe. Aan deze complexe producten zijn kosten verbonden, wij informeren u hierover altijd vooraf.

Bij het verlenen van advies met betrekking tot producten met een beleggingscomponent houden wij rekening met duurzaamheidsrisico's. Dit doet wij onder meer door bij het advies mee te wegen in hoeverre er bij de producten waarover wij advies verstrekken redelijkerwijs sprake kan zijn van omstandigheden op ecologisch, sociaal of governancegebied, die materiële negatieve gevolgen voor de waarde van de onderliggende beleggingen kunnen hebben.

Tegen de achtergrond van de omvang, aard, de schaal van onze bedrijfsactiviteiten en de soort financiële producten waarover wij advies verstrekken, nemen wij de belangrijkste ongunstige effecten op duurzaamheidsfactoren niet in aanmerking bij het advies. Duurzaamheidsfactoren zijn factoren op het gebied van ecologie, sociale zaken, werkgelegenheid, mensenrechten en bestrijding van corruptie en omkoping. Wij richten ons uitsluitend op het risico dat u wilt afdekken. Beleggen is niet onze kernactiviteit en daarnaast zijn wij gebonden aan de informatie over beleggingsproducten en effecten daarvan op duurzaamheid die we van onze aanbieders krijgen.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo