Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Vervoer en transport

Bedrijven Vervoer en Transport

Bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering: de zakelijke autoverzekering op maat.

De personenauto's, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt, verzekert u goed, voordelig en geheel op maat met een bedrijfsautoverzekering.

Dekking

U kunt kiezen uit drie hoofddekkingen: WA, WA-plus of All Risk.

De WA-plus bedrijfsautoverzekering dekt -naast natuurlijk de wettelijke aansprakelijkheid- onder meer schade aan het eigen voertuig, die is ontstaan door diefstal, brand, storm of hagel. De All Risk bedrijfsautoverzekering dekt ook schade die door eigen schuld is ontstaan.

Optionele uitbreidingen:

 • ongevallen inzittendenverzekering
 • verkeersrechtsbijstandverzekering

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Vrachtautoverzekering

Gewaarborgd transport met de vrachtautoverzekering.

Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens een rit of bij het laden en lossen, dan is het belangrijk om goed verzekerd te zijn.

De verzekering van uw vrachtwagen(s) is maatwerk. Niet iedere ondernemer loopt immers dezelfde risico’s en geen vrachtwagen of lading is gelijk. Vrachtwagenverzekeringen zijn er dan ook in vele varianten, afhankelijk van de soort combinatie, de te verzekeren risico’s en de gewenste aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstand.

Dekkingsvormen

Naast de wettelijk verplichte WA-verzekering kunt u uitbreiden met onder andere een gedeeltelijke casco-dekking. De vrachtwagen is dan ook verzekerd tegen onder meer diefstal, brand, ruitbreuk en storm. Een volledige cascodekking vergoedt ook de schade die u of uw medewerker zelf veroorzaakt.

Optionele uitbreidingen:

 • ongevallen inzittendenverzekering
 • verkeersrechtsbijstandverzekering

Hoger eigen risico; lagere premie

Acht u de kans klein dat u een beroep moet doen op uw vrachtwagenverzekering? Dan kunt u ervoor kiezen om uw eigen risico te verhogen, waardoor u minder premie hoeft te betalen. Verder tellen voor de trede vaak niet alleen de schadevrije jaren mee, maar ook de rijervaring van de bestuurder.

Wilt u een op maat gesneden verzekering voor uw vrachtwagen(s)? Wij helpen u graag op weg.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Eigen vervoerverzekering

Eigen vervoerverzekering voor al uw goederen en gereedschap onderweg.

Als uw onderneming regelmatig kostbare apparatuur vervoert, dan kan het zijn dat uw technische medewerkers hun dure gereedschap standaard in de auto hebben liggen. Als er dan wordt ingebroken, dan heeft u een flinke financiële strop. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Met de eigen vervoerverzekering kunt u dit risico prima verzekeren. De verzekering biedt een dekking voor alle goederen in de auto; 24 uur per dag; 7 dagen per week. De eigen vervoerverzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen aanwezig zijn.

Welk bedrag u precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om u een passend voorstel te doen zetten wij graag eerst de zaken voor u op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Dekking

 • Alle goederen en gereedschappen in uw bedrijfsauto's.
 • Ook bij diefstal na braak.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Goederen transportverzekering

Goederen transportverzekering dekt elke lading.

Als u regelmatig grotere hoeveelheden goederen vervoert, is de kans groot dat u wel eens schade oploopt. Dat is niet alleen vervelend voor u als transporteur of leverancier, maar ook voor de ontvanger ervan. Met de goederen transportverzekering bent u verzekerd tegen deze schade.

De goederentransportverzekering biedt dekking bij schade tijdens het transport van goederen, of het nu om beschadiging of om verlies gaat. Ook als de vervoerder zelf aansprakelijk is, keert de goederen transportverzekering uit; zo houdt u uw kwaliteit hoog en uw klanten tevreden, ook als het eens mis gaat.

Heeft u een expeditiebedrijf en is het vervoeren van goederen uw belangrijkste business? Maak dan een afspraak voor een maatwerkofferte voor uw goederen transportverzekering. Wij helpen u graag om de beste verzekering tegen de laagste kosten samen te stellen.

Dekking

 • Schade aan goederen door verlies of beschadiging tijdens transport.
 • Ook bij eigen aansprakelijkheid.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Werkmaterieelverzekering

Met de werkmaterieelverzekering heeft u een verzekering waarmee uw ongekentekend materieel verzekerd kan worden voor aansprakelijkheid.

De dekking geldt tevens voor schade aan het materieel zelf (casco, beperkt casco, casco inclusief eigen gebrek) en voor letsel van de bestuurder.

De Werkmaterieelverzekering biedt verschillende dekkingen en is daarmee voor u op maat af te sluiten.

Aansprakelijkheid

 • Schade veroorzaakt met/door het werkmaterieel.
 • Schade aan ondergrondse zaken (bijvoorbeeld kabels/leidingen).
 • Schade aan eigen zaken.

Casco met keuze uit:

 • Beperkte dekking (brand, diefstal, verduistering, ruitbreuk, stormschade).
 • Volledige dekking zonder eigen gebrekschade.
 • Volledige dekking met eigen gebrekschade.

Letselschade bestuurder

 • Deze dekking geeft de werknemer van een bedrijf een zelfstandig recht op vergoeding van de door hem geleden letselschade.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Wegas

Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering Bestuurders Motorrijtuigen (WEGAS). 

Uw medewerkers kunnen tijdens hun werkzaamheden een ongeval krijgen in het verkeer. Volgens de werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen (WEGAM) bent u dan verplicht om alle schade te vergoeden, van de ziekenhuis- en revalidatiekosten tot de aanvulling op de arbeidsongeschiktheidsuitkering. Dit geldt als uw medewerkers deelnemen aan het verkeer, dus ook in het openbaar vervoer, op de fiets of te voet.

De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven dekt dit risico niet. Een aansprakelijkheidsverzekering geeft namelijk wel dekking voor uw aansprakelijkheid m.b.t. zaak- en/of letselschade, maar niet de schade die wordt veroorzaakt met of door motorrijtuigen. De WA-verzekering voor motorrijtuigen geeft ook geen dekking voor letselschade van de bestuurder van een motorrijtuig. 

Wat is verzekerd?

Deze verzekering biedt dekking voor de letsel- en zaakschade die uw medewerkers oplopen in het verkeer bij de uitoefening van hun werkzaamheden voor uw bedrijf. Deze schade moet dan het gevolg zijn van een aanrijding of een ongeval;

 1. waarbij een motorrijtuig is betrokken dat uw medewerker zelf bestuurt; 
 2. waarbij uw medewerker betrokken is als: 
 • in- of opzittende van een motorrijtuig;
 • passagier van een trein, tram of vaartuig;
 • ongemotoriseerd verkeersdeelnemer.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Inzittendenverzekering

Inzittendenverzekering

Naast de aansprakelijkheidsverzekering (WA) kan er voor het motorrijtuig nog een inzittendenverzekering worden gesloten. Er zijn twee soorten: de ongevallen-inzittendenverzekering (0VI) en de schadeverzekering inzittenden (SVI).

Ongevallen inzittendenverzekering (OVI)

Een ongevallen-inzittendenverzekering is een zogenaamde sommenverzekering. Dat wil zeggen dat de uitkering wordt gebaseerd op vooraf vastgestelde bedragen. Een uitkering volgt als er ten gevolge van een ongeval een inzittende komt te overlijden of blijvende functionele invaliditeit oploopt. Het betreft dus niet een verzekering die de volledige schade vergoedt. Bij overlijden wordt het vooraf daarvoor vastgestelde bedrag uitgekeerd. De uitkering voor blijvende functionele invaliditeit wordt afgeleid van het bedrag dat is vastgesteld voor een blijvende volledige functionele invaliditeit. Bij gedeeltelijke blijvende functionele invaliditeit krijgt men een percentage daarvan.

Schadeverzekering inzittenden (SVI)

De schadeverzekering inzittenden is een schadeverzekering. Dat wil zeggen dat de werkelijk geleden schade wordt vergoed. De vaststelling van die schade vindt op dezelfde manier plaats als bij de aansprakelijkheidsverzekering.

Het verschil zit in het feit dat de schadeverzekering inzittenden (SVI) de daadwerkelijke schade en de ongevallenverzekering inzittenden (OVI) een vast bedrag vergoedt.

Offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

 • VerzuimTij
 • PensioenZorg
 • Lafoma
 • BMi Consultants
 • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

 • BGZC

Lid van:

adfiz logo