Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Ondernemer

Bedrijven Ondernemer

Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering ondernemers.

Als u als ondernemer onverhoopt komt te overlijden heeft dit niet alleen grote gevolgen voor uw gezin, maar ook voor uw bedrijf en zakelijke partners. De ondernemers overlijdensrisicoverzekering biedt aan de achterblijvende compagnon(s) in zo'n situatie de eerste financiële zekerheid.

Indien u komt te overlijden, keert deze levensverzekering een van tevoren vastgesteld bedrag uit aan uw nabestaanden, uw zakelijke partners of aan de onderneming. Zo weet u zeker dat uw gezin niet in financiële problemen terechtkomt en dat de continuïteit van uw bedrijf is gewaarborgd.

Als ondernemer heeft u te maken met zowel persoonlijke als zakelijke risico’s bij overlijden. Het vaststellen van de juiste dekking van uw overlijdensrisicoverzekering hangt dan ook af van veel factoren en uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering sluiten op één of twee levens.

Tot uw 70-ste levensjaar wordt u voor deze levensverzekering geaccepteerd, maar hoe eerder u ermee begint, hoe lager uw premie is. Afhankelijk van de hoogte van de gekozen dekking vindt er een medische keuring plaats.

Kenmerken van de overlijdensrisicoverzekering ondernemers:

 • Een van tevoren vastgesteld bedrag wordt uitgekeerd aan achterblijvende compagnon(s).
 • Eerste waarborg na uw overlijden voor de continuïteit van uw bedrijf.
 • Af te sluiten op één of op twee levens.
 • U bepaalt zelf de hoogte van de uitkering en de dekkingsperiode.
 • Mogelijkheid om premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid mee te verzekeren.
 • Zekerheid voor achterblijvende compagnon(s) tegen een aantrekkelijke premie.

Meer weten?

Neem voor een advies Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met één van de experts.

Cyberverzekering

Cyberrisico’s en Cybercriminaliteit; steeds vaker komt u deze begrippen tegen in de media. Vaak gaat het om berichten over inbraken in computersystemen en de diefstal van persoonlijke gegevens. Beheert uw organisatie grote bestanden met gegevens van klanten? Hebt u enig idee wat de risico’s zijn die u hiermee loopt? Weet u wat uw wettelijke of contractuele verplichtingen zijn? En hebt u een scherp beeld wat de schade is voor uw onderneming als uw productieprocessen uitvallen als gevolg van cybercriminaliteit? 

 Wat houdt een cyberverzekering precies in?

Een cyberverzekering is voor elk bedrijf geschikt. Kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en grote bedrijven kunnen gebruik maken van deze verzekering. Cyberverzekeringen dekken de eventuele gevolgen van cyberrisico's. Steeds meer activiteiten gebeuren online en vanuit de cloud. Het komt steeds vaker voor dat er misbruik gemaakt wordt van deze ontwikkeling.

Cyberrisico’s:

• moedwillige aanval van buitenaf

• menselijke fout met als gevolg verlies of diefstal van data en persoonsgegevens

• technisch falen van eigen of externe IT systemen, servers, hard- en software.

U kunt zich voor deze gevolgen indekken met een verzekeringsoplossing. Het verschilt per verzekeraar wat de cyberverzekering allemaal dekt, echter de verzekering is in grote lijnen hetzelfde.

Hieronder een aantal punten die zo'n verzekering dekt:

• Vergoeding van eventuele uitgaven aan extra veiligheid ( voorkomen van DDoS-aanvallen).

• Vergoeding van de kosten om het probleem/aanval te onderzoeken.

• Vergoeding van schadeclaims aan individuen en/of organisaties ( bijv. na het uitlekken van privacygevoelige informatie).

• Vergoeding van gemiste inkomsten door een cyberaanval ( d.m.v. een bedrijfsschadedekking  worden deze gemiste inkomsten vergoed).

• Vergoeding van de kosten die gemaakt worden bij het oplossen van het probleem.

 

Toegevoegde waarde?

Geen andere verzekering biedt een uitgebreide dekking tegen cyberrisico's. Dit is dan ook de toegevoegde waarde van een cyberrisicoverzekering. 

Neem voor een vrijblijvende offerte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0115-618344.

 

Compagnonsverzekering

Compagnonsverzekering: levensverzekering voor zakelijke partners.

Als u een compagnon heeft, bent u voor een belangrijk deel afhankelijk van uw zakelijke partner. U versterkt elkaar, bepaalt samen de strategie en toont ondernemersdurf. Maar wat als uw compagnon door overlijden wegvalt? In zo'n geval kan de compagnonsverzekering uitkomst bieden.

Wanneer een compagnon komt te overlijden, krijgen de erfgenamen hun deel van het bedrijf. Dit kan de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. De compagnonsverzekering keert aan de achtergebleven compagnon een geldbedrag uit, waarmee hij/zij het aandeel van zijn/haar overleden compagnon kan overnemen.

Levensverzekering compagnon is logisch.

De compagnonsverzekering is een logische polis. Als u met uw levenspartner een huis koopt, sluit u een verzekering af op elkaars leven. Waarom zou u dat bij een groot financieel belang als een bedrijf dan niet doen? Waar een overlijdensrisicoverzekering u in uw privé beschermt, doet de compagnonsverzekering dat in uw zakelijke situatie.

Het vaststellen van de juiste dekking van de compagnonsverzekering is afhankelijk van zowel zakelijke factoren als van persoonlijke financiële situaties. Wij helpen u graag met het maken van uw afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kenmerken van de compagnonsverzekering:

 • Een van tevoren vastgesteld bedrag wordt uitgekeerd aan de compagnon.
 • Levensverzekering compagnon is af te sluiten op één of twee levens.
 • De dekkingsperiode en hoogte van uitkering kunt u zelf bepalen.
 • Compagnonsverzekering kan tussentijd worden aangepast.

Meer weten?

Neem voor een advies Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op met één van de experts.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers.

Zeker voor ondernemers zijn de gevolgen van arbeidsongeschiktheid enorm. Als u als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt, gaat de overheid ervan uit dat u uw eigen zaken heeft geregeld. Speciaal daarvoor is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer.

Wist u dat jaarlijks één op de tien ondernemers te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid? Mocht het u overkomen, dan is het prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen.

Als u door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen uw inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit, zodat u verder kunt leven zonder grote financiële zorgen.

Arbeidsongeschiktheid ondernemer zelf regelen.

Omdat u niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen, is het belangrijk om uw risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen. Wij helpen u graag met het maken van uw afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kenmerken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer:

 • Zekerheid van inkomen voor ondernemers.
 • Maandelijkse uitkering bij volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
 • Keuzes v.w.b. de hoogte en duur van de uitkering.
 • Keuze uit verschillende dekkingsvarianten.

Meer weten?

Neem voor een advies Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met één van onze experts.

Pensioenverzekering ondernemer

Fiscus spaart mee voor pensioen zelfstandig ondernemer.

Natuurlijk bent u als zelfstandige vooral bezig met uw bedrijf en niet met de periode na uw 67ste. Toch is het verstandig om er nu alvast over na te denken. Door gebruik te maken van fiscale regelingen, spaart de fiscus flink met u mee voor uw 'pensioen zelfstandige'!

Pensioenopbouw is voor veel ondernemers geen overbodige luxe. Lang niet elk bedrijf wordt snel verkocht, lang niet elke klantportefeuille brengt de marktwaarde op. Door met een pensioenverzekering nu al te sparen voor later kunt u een prima pensioen opbouwen en doordat de overheid belastingvoordelen biedt, is dat voordeliger dan u denkt.

Pensioen ondernemer: hoeveel heeft u nodig?

Hoeveel pensioen u straks echt nodig hebt, hangt af van veel factoren. Heeft u een eigen huis en komt dat voor uw pensioen vrij? Heeft u nog inwonende kinderen die straks misschien gaan studeren? Hoeveel verwacht u aan uw bedrijf over te houden? Wij zetten uw financiën voor later graag voor u op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken van het pensioen zelfstandig ondernemer.

 • Maakt gebruik van fiscale voordelen voor het pensioen ondernemer.
 • Flexibele pensioenverzekering: keuze v.w.b. beleggen of sparen voor later.
 • Pensioenverzekering is tussentijds aan te passen aan uw wensen en situatie.
 • Pensioenverzekering wordt op maat voor u samengesteld.

Meer weten?

Neem voor een advies Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op of kijk op Pensioenz.org, Heldere taal, logische keuze.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

 • VerzuimTij
 • PensioenZorg
 • Lafoma
 • BMi Consultants
 • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

 • BGZC

Lid van:

adfiz logo