Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Als u een lijfrente- of individuele pensioenverzekering heeft met een kapitaal daarop, dan kunt u hieronder zelf gemakkelijk berekenen hoe hoog de uitkering per maand gaat worden. Ook ziet u welke verzekeraar of bank u de beste aanbieding doet. Na het invullen van uw gegevens en de berekening kunt u kiezen. U wilt dat wij u adviseren bij het maken van uw keuze, waarbij we kijken naar uw wensen en persoonlijke situatie, of u maakt direct een keuze voor één van de aanbieders. Als dat zo is, dan kiest u voor de knop ' Ga verder' bij het gewenste product.

Als u geen keuze maakt en u sluit het scherm, dan gebeurt er niets. Wij krijgen geen melding dat u een berekening heeft gemaakt en ook zien wij uw ingevulde gegevens niet.

  • Als u eerst alleen informatie wenst over pensioen- en lijfrentevormen, leest u dan “DIL-DIP vergelijker informatie”. Dit document wordt jaarlijks geüpdate. Ook kunt u met dit document nagaan welk type lijfrenteverzekering u heeft.
   Nader te bepalen: als de datum van het uit te keren kapitaal verder weg ligt dan ongeveer 2 weken, dan zijn de uitkomsten een goede indicatie.

Wegens een update in de functionaliteiten van Google Chrome werkt de vergelijker niet naar behoren. Wij adviseren de pagina te openen in een andere browser.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

 • VerzuimTij
 • PensioenZorg
 • Lafoma
 • BMi Consultants
 • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

 • BGZC

Lid van:

adfiz logo