Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Pensioenadvies

PensioenZ.org is het merk van Witte-Boussen Assurantiën voor alle pensioen- en vermogenszaken. Wij adviseren werkgevers en ondernemingsraden over collectieve pensioenregelingen, maar ook (DGA-) directeuren, zelfstandig ondernemers, werknemers en particulieren over hun persoonlijke pensioenplannen.

PensioenZ.org praat en schrijft in heldere taal met als doel dat u eenvoudig logische keuzes kunt maken. Uw wensen en uw keuze zijn de belangrijkste onderwerpen. Wij helpen u uw wensen te verbinden aan de mogelijkheden en u kiest vervolgens zelf. Natuurlijk is een gericht advies van ons daarbij ook mogelijk. Vooraf worden daarover afspraken gemaakt; net als u houden wij van heldere taal, logische keuzes en geen verrassingen.

AOW leeftijd berekenen

De AOW-leeftijd gaat in stapjes omhoog naar 67 jaar in 2021. Daarna stijgt de AOW-leeftijd verder afhankelijk van de levensverwachting.

De regering stelt vanaf 2017 elk jaar vast wat over vijf jaar de AOW-leeftijd is. Dit gebeurt op basis van een formule. De uitkomst van de formule bepaalt of de AOW-leeftijd gelijk blijft, of met drie maanden stijgt.

 

Dit kunt u doen voor uw pensioen

'Dit kunt u doen voor uw pensioen' helpt u inzicht te krijgen in uw pensioensituatie. U beantwoordt een paar eenvoudige vragen. De tool geeft u een overzicht met pensioentips en actiepunten afgestemd op uw situatie. Hiermee check u of u uw pensioenzaken goed voor elkaar hebt en kunt u verder aan de slag.

Tarievenvergelijker direct ingaand(e) Lijfrente/Pensioen

Als u een lijfrente- of individuele pensioenverzekering heeft met een kapitaal daarop, dan kunt u hieronder zelf gemakkelijk berekenen hoe hoog de uitkering per maand gaat worden. Ook ziet u welke verzekeraar of bank u de beste aanbieding doet. Na het invullen van uw gegevens en de berekening kunt u kiezen. U wilt dat wij u adviseren bij het maken van uw keuze, waarbij we kijken naar uw wensen en persoonlijke situatie, of u maakt direct een keuze voor één van de aanbieders. Als dat zo is, dan kiest u voor de knop ' Ga verder' bij het gewenste product.

Als u geen keuze maakt en u sluit het scherm, dan gebeurt er niets. Wij krijgen geen melding dat u een berekening heeft gemaakt en ook zien wij uw ingevulde gegevens niet.

  • Als u eerst alleen informatie wenst over pensioen- en lijfrentevormen, leest u dan “DIL-DIP vergelijker informatie”. Dit document wordt jaarlijks geüpdate. Ook kunt u met dit document nagaan welk type lijfrenteverzekering u heeft.
   Nader te bepalen: als de datum van het uit te keren kapitaal verder weg ligt dan ongeveer 2 weken, dan zijn de uitkomsten een goede indicatie.Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

 • VerzuimTij
 • PensioenZorg
 • Lafoma
 • BMi Consultants
 • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

 • BGZC

Lid van:

adfiz logo