Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Het kopen, verkopen of huren van een woning doet u niet elke dag; daar komt best veel bij kijken. We bedoelen dan niet alleen het zakelijke deel, maar ook de persoonlijke kant. Bij het kopen of huren van een woning gaat het om een stukje van de wereld wat (tijdelijk) uw eigendom wordt, maar ook een thuis moet worden. Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V. biedt u een volledig pakket op het gebied van onroerend goed en verhuur.

Wij zijn aangesloten bij de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed).

VBO makelaar    Funda

Verkoop

Heeft u verkoopplannen? Dan komen wij graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek voorzien wij u van nuttige informatie omtrent de verkoop van uw woning. Na afloop van het gesprek ontvangt u, indien gewenst, een vrijblijvende offerte.

Besluit u uw woning via ons te verkopen? Dan maakt u een verstandige keuze! Wij zorgen voor een goede presentatie van uw woning; wij maken foto’s van uw woning en zorgen voor een representatieve brochure en online zichtbaarheid.

Nadat uw woning op de markt is gebracht, zullen geïnteresseerden vriendelijk te woord worden gestaan bij vragen en bezichtigingen. Uiteraard ontvangt u van ons terugkoppeling na een bezichtiging. Zo blijft u altijd op de hoogte!

Tijdens het onderhandelen, staan wij u bij; zo staat u er nooit alleen voor en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wanneer de onderhandeling rond is, maken wij de koopovereenkomst voor u op.

Als u van plan bent om uw woning te verkopen dan is de kans groot dat u ook een woning wilt aankopen. Ook dan zijn wij uw makelaar!

Aankoop

Bij de aankoop van een woning komt er veel op u af; u doet dit namelijk niet dagelijks. U komt tegenover de makelaar te staan van de verkopende partij. Deze handelt in het belang van de koper en heeft de kennis en jarenlang ervaring. Met een aankoopmakelaar heeft u als koper een sterkere positie. Met de juiste begeleiding wordt het voeren van onderhandelingen een stuk minder stressvol en biedt het u de mogelijkheid weloverwogen en goede beslissingen te nemen. Wij staan u hier graag in bij. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hebt u uw droomhuis gevonden? Helaas bent u er dan nog niet. Voor de financiering heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Ook daarmee kunnen wij u helpen! Wij zijn namelijk ook hypotheekadviseur. Wilt u graag meer informatie over hypotheekadvies via Witte-Boussen Assurantiën? Klik dan hier.

Verhuur

U kunt bij ons terecht voor het huren en verhuren van particulier en bedrijfsmatig onroerend goed. Wij verhuren onder andere:

 • Appartementen
 • Woningen
 • Kantoorruimtes
 • Opslagruimtes
 • Garages/garageboxen

Ons particuliere aanbod vindt u hier en ons bedrijfsmatig aanbod vindt u hier. Wilt u uw woning of kantoorruimte verhuren of wenst u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Taxaties

Een taxatierapport kan nodig zijn voor verschillende redenen. Meestal is een taxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek, maar ook als een taxatie nodig is voor een verbouwing, boedelscheiding of erfenis kunt u bij ons terecht voor een taxatierapport.

De waarde van een woning is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de locatie, grootte- en staat van de woning. Bij ons kunt u er altijd op vertrouwen op dat een beëdigd makelaar / taxateur de taxatie uitvoert.

Een deskundig taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op.

VvE Beheer

Het goed beheren van een Vereniging van Eigenaren (VvE) is van groot belang. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van VvE Beheer? Lees dan hier verder.

BTW-nr. NL006006139B01 (Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur BV).

Privacybeleid Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

 • VerzuimTij
 • PensioenZorg
 • Lafoma
 • BMi Consultants
 • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

 • BGZC

Lid van:

adfiz logo