Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Amerikaweg 1

4561PB Hulst

Terug
€ 700.000 K.K.
Amerikaweg 1 in Hulst
  • Foto's
  • Plattegrond
Amerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in HulstAmerikaweg 1 in Hulst
Amerikaweg 1 in Hulst

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Bedrijfsgebouw

Inventaris- en goederenverzekering

Aansprakelijkheid bedrijven

Ondernemer

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Beschikbaar
In overleg
1989
5018 m2

Omschrijving

Te koop een functioneel bedrijfsgebouw in Hulst.

Het bedrijfsgebouw bevindt zich op het bedrijventerrein Hogeweg, gelegen aan de rand van Hulst, op slechts 6 km van de Belgische grens nabij de E34.
Het pand was eerder in gebruik voor verwerking van (smelt) kaas in rasp en forms, maar zeer geschikt voor allerlei andere bedrijfsdoeleinden.
Het buitenterrein is verhard en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Achter het pand staat een aparte opslagloods.

- Bouwjaar 1989.
- Totale perceelgrootte 5018 m².
- BVO begane grond 960 m2.
- BVO verdieping 185 m2.
- BVO vrijstaande opslagloods 153 m2.

Milieu categorie tot 4.1.
Elektriciteit 200kw/3x355A.
Water 2,5m3/u.
Begane grond

Entree in het kantoor gedeelte met hal, een vergaderruime, een kantoorruimte met verder een pantry, toiletten, een kantine, - en kleed/wasruimte.

In de bedrijfshal zijn verschillende ruimtes met grote koelcellen. Het pand is zeer goed te bevoorraden, voorzien van eigen laad- en losplaats voor vrachtwagens, bereikbaar middels meerdere overhead bedrijfsdeuren.

1e verdieping

Op de verdieping van het pand is een kleine opslagruimte en bevindt zich de installatie ruimte.

Tuin

Het pand staat rondom geheel vrij. Voor werknemers is er een overkapping gerealiseerd om buiten te kunnen lunchen.

Opmerkingen

Het pand heeft een bedrijfsbestemming.
Vetvangput aanwezig 1500L.
Glasvezel internetaansluiting Delta
Electra en gas Enduris


Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Brochure(s)

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl