Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;



Onze inkoop organisaties

Spoorstraat 90

4541AL Sluiskil

Terug
Verkocht
  • Foto's
Spoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in SluiskilSpoorstraat 90 in Sluiskil

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Verkocht
1957
5
4
183 m2
100 m2
355 m3
D

Omschrijving

ONDER BOD!

Leuke, ruime hoekwoning met aanbouw, onderhoudsvrije achtertuin en garage (nu in gebruik als mancave).

Begane grond

Hal met meterkast, trap naar de verdieping en toiletruimte.
Doorzon woonkamer met openslaande deuren (in kunststof uitgevoerd) naar de achtertuin. De woonkamer wordt verwarmd door vloerverwarming en is voorzien van een pvc vloer.
De keuken is gerealiseerd in de aanbouw en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, kookplaat en koelkast. In de keuken is tevens voldoende ruimte voor de wasmachine en droger.
Vanuit de keuken komt u in een ruimte die te gebruiken is als bijkeuken, slaapkamer of kantoor.
De achtertuin is ook toegankelijk vanuit de keuken.

1e verdieping

Overloop met drie slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, toilet en douchecabine.

2e verdieping

Met vlizo trap bereikbare ruime bergzolder.

Tuin

Onderhoudsvrije, op het westen georiënteerde achtertuin met overkapping en een stoere mancave gerealiseerd in de houten garage (met bergzolder).

Opmerkingen

Deze gezellige woning is verder voorzien van kunststof en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, deels rolluiken. De zijgevel is voorzien van spouwisolatie. Kortom: deze woning heeft veel te bieden en is absoluut een bezichtiging waard!

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u vragen? Bel of mail de makelaar op, 0115- 618 344/ verkoop@witteboussen.nl

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo