Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Voltastraat 19

4532LG Terneuzen

Terug
Verkocht onder voorbehoud
  • Foto's
  • Plattegrond
Voltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in Terneuzen
Voltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in TerneuzenVoltastraat 19 in Terneuzen

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud
In overleg
1972
5
4
264 m2
120 m2
372 m3
C

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 225.000,00 k.k.

Mooi gelegen hoekwoning met extra ruime zolder incl. 2e douche en garage op 264 m2 grond.

Begane grond

Hal, toilet met fonteintje, trapkast, trap naar bovengelegen verdiepingen en meterkast. De L- vormige lichte woonkamer met open keuken en toegangsdeur naar de ruime hoektuin is een heerlijke ruimte voor het gehele gezin om in thuis te voelen.
De open keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven/magnetron, koelkast en vaatwasser (alles Siemens).

1e verdieping

3 ruime slaapkamers (13,13 en 8 m2) en een nette badkamer met douche, bad, 2e toilet en wastafelmeubel. Vaste trap naar de 2e verdieping. In de kleinste slaapkamer is een wasmachine aansluiting aanwezig. Op de hele verdieping (exclusief de badkamer) ligt een laminaatvloer.

2e verdieping

2e verdieping met overloop incl. bergruimte en een heerlijk lichte, ruime 4e slaapkamer (ca. 18 m2). Er is hier een grote koekkoek over de hele breedte alsmede 2 dakramen in de schuine zijde geplaatst. Een 2e doucheruimte en een wastafelmeubel is gerealiseerd.
De CV Ketel is praktisch en netjes weggewerkt achter de wasgelegenheid, het betreft een Remeha Quinta HR ketel.

Tuin

Ruime achtertuin op het noorden gelegen, aan de zijkant van de garage (tuinzijde) is een overkapping gemaakt zodat het ook buiten heerlijk vertoeven is. De zijtuin ligt op het Oosten.

Opmerkingen

De woning ligt aan de voorzijde tegenover een plantsoen en een stille straat die alleen gebruikt wordt voor deze rij woningen. Door de hoekligging en de ligging van de straten rondom de woning is er heerlijk vrij zicht aan alle kanten.
De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbelglas.
Er is spouwisolatie en na isolatie van het dak van de zolder toegepast.
De gehele woning is voorzien van rolluiken, de bediening daarvan is elektrisch op de begane grond en aan de voorzijde van de woning op de 1e verdieping.
De gevel is opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo