Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Tragel 6C

4564BC Sint Jansteen

Terug
Verkocht
  • Foto's
  • Plattegrond
Tragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint Jansteen
Tragel 6C in Sint JansteenTragel 6C in Sint Jansteen

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Verkocht
In overleg
2013
5
4
556 m2
164 m2
790 m3
A

Omschrijving

Instap klaar en tot in perfectie afgewerkte vrijstaande woning met verlengde garage en geheel woonplan op de begane grond.
Hier is over ieder detail nagedacht om zo lang mogelijk en comfortabel te kunnen blijven wonen.

Begane grond

Ruime entree met trap naar verdieping, vide, toilet en meterkast.
Een slaapkamer met luxe badkamer ensuite. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, designradiator en een wastafelmeubel met bijbehorende kast.
Lichte doorzon woonkamer met haard (gas), half open keuken met inbouwapparatuur van Siemens: inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi oven/magnetron. De keuken is af te sluiten van de woonkamer met een in de muur geïntegreerde schuifdeur met glaspanelen.
Zowel in de woonkamer als in de keuken zijn er openslaande tuindeuren.
Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken met wasmachine aansluiting en loopdeur naar de achtertuin. Via de bijkeuken kunt u binnendoor naar de verlengde garage (voorzien van volledige keuken en vloerverwarming in de garage).
Achter de garage is nog een fietsenberging met werkbank.
De gehele begane grond is voorzien van een bijzondere stenen vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming.

1e verdieping

3 ruime slaapkamers en de mogelijkheid om van de grootste slaapkamer 2 slaapkamers te maken. Een 2e luxe badkamer met douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping

bergzolder

Tuin

onderhoudsarme en volledig omheinde zonnige achtertuin. De schutting is van kunststof. In de tuin staat tevens een extra kunststof berging met daglicht.

Opmerkingen

De woning is nagenoeg volledig voorzien van elektrisch bedienbare, geïntegreerde rolluiken.
De benedenverdieping is volledig begaanbaar met een rolstoel.
Er zijn 24 zonnepanelen, uit het zicht geïnstalleerd op het dak van de garage. Deze panelen voorzien volledig in het voor regulier gebruik benodigde elektriciteit (capaciteit 4.08 Kwp).
De verlengde garage met achtergelegen berging beschikt over een bergzolder over de gehele lengte. De garage is voorzien van vloerverwarming.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo