Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Lange Nieuwstraat 12

4561CD Hulst

Terug
Verkocht
  • Foto's
Lange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in HulstLange Nieuwstraat 12 in Hulst

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Verkocht
In overleg
2018
6
5
177 m2
200 m2
413 m3
COM_REALESTATE_OBJECTS_ENERGY_LABEL_OPTION_APLUSPLUS

Omschrijving

Is dit binnenkort uw uitzicht? Altijd al willen wonen in het kloppend hart van de vestingstad Hulst. Deze nieuwbouw bovenwoning van 3 verdiepingen met mogelijkheid tot 5 slaapkamers is uw kans.

Begane grond

Trapopgang naar de eerste verdieping alwaar de voordeur van de bovenwoning. Onder de trap is er ruimte om als berging te gebruiken en tevens een trap naar de gemetselde kelder. Ruim portaal van waaruit zowel de woon- als de eetkamer is te betreden. Tussen deze beide ruimtes treft u de ruime open keuken. Tuindeuren vanuit de eetkamer geven toegang tot het terras (38 m2).

1e verdieping

Overloop, berging met wasmachine aansluiting, 3 ruime slaapkamers (resp. ca 10, 12 en 20 m2) en badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping

vaste trap naar 2e verdieping met mogelijkheid voor 2 kamers

Tuin

Terras van ca. 38 m2

Opmerkingen

Afhankelijk van de staat van afbouw is er op moment van aankoop nog de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen nog te realiseren.
Voor de keuken is er een stelpost van €10.000,- incl. BTW inbegrepen in de koopsom.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo