Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Aanmelden voor het 'Stoppen met Roken' programma

Wij bieden klanten met een zorgverzekering via ons kantoor de mogelijkheid om een stoppen-met-roken training te volgen. Voorwaarde is wél dat er een minimale deelname van 10 deelnemers moet zijn.

De training wordt verzorgd door SineFuma. Zij zijn gespecialiseerd in het in groepsverband verzorgen van stoppen-met-roken trainingen. De trainingen vinden na 17.00 uur plaats in het kantoor van Witte-Boussen in Terneuzen.

Gedurende zeven bijeenkomsten van 1,5 uur wordt in groepen van 10 tot maximaal 16 deelnemers ingegaan op o.a. de voor- maar ook nadelen van het stoppen met roken en worden tips en adviezen, toegespitst op de persoonlijke situatie van de deelnemer, besproken. Eventuele valkuilen komen ook aan de orde. Door elkaar positief te ondersteunen wordt uiteindelijk in groepsverband gestopt met het roken.

Er wordt gestart met een groep, zodra het minimale aantal van 10 aanmeldingen is bereikt. Indien het maximum aantal aanmeldingen voor één groep wordt overschreden, wordt een nieuwe groep gevormd en communiceren we nieuwe data.

Bent u geïnteresseerd en wenst u vrijblijvend meer informatie te ontvangen over dit programma, zoals welke kosten in uw situatie in aanmerking komen voor vergoeding vanuit uw zorgverzekering?
Neem dan telefonisch contact met ons op (tel. 0115-618344).

Geïnteresseerde mensen kunnen zich online aanmelden via onderstaande button:

BUTTON aanmelden stoppen met roken

 Indien men zich liever aanmeldt met een papieren formulier, dan kan gebruik worden gemaakt van dit aanmeldingsformulier.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo