Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Verzekeringen

U kunt bij ons terecht voor al uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen; zo kunnen wij u de verzekeringen bieden die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Particuliere verzekeringen

Er zijn diverse verzekeringen beschikbaar om uw risico’s af te dekken. In Nederland zijn een aantal verzekeringen verplicht, zoals een zorgverzekering. Heeft u een motorvoertuig in bezit? Dan is ook minimaal een WA-verzekering verplicht.

Verschillende andere verzekeringen zijn niet verplicht, maar het kan wel verstandig zijn om bepaalde risico’s af te dekken. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering, hiermee is uw inboedel verzekerd tegen schade bij onder andere brand, diefstal/inbraak en waterschade. Vaak wordt de waarde van de inboedel flink onderschat. De waarde van uw bezittingen kan namelijk behoorlijk oplopen. Ook kunt u denken aan een reisverzekering. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie.

Bekijk hier een overzicht van alle particuliere verzekeringen. Wilt u graag een gratis check van uw huidige verzekeringen of wenst u een vrijblijvende offerte voor één of meerdere verzekeringen? Neem dan contact met ons op!

Zakelijke verzekeringen

De situatie en wensen van iedere onderneming zijn verschillend. Standaardproducten zijn in de zakelijke markt dan ook vrijwel ondenkbaar. Veel risico’s die een onderneming loopt zijn af te dekken met een verzekering. Soms kunnen risico’s worden voorkomen door een goede preventie of kan het verstandig zijn om bepaalde risico’s te dragen. De juiste keuze maken met betrekking tot de verzekeringen die bij uw onderneming past is een tijdrovende opdracht waarbij veel kennis van zaken essentieel is. Aan de hand van een zorgvuldige risicoanalyse en vergelijking van premies en voorwaarden begeleiden onze professionals u graag bij deze keuzes en bieden u met maatwerk een gepersonaliseerd advies aan.

Bekijk hier een overzicht van alle zakelijke verzekeringen. Wilt u graag weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo