Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Stationsweg 50

4561GB Hulst

Terug
€ 420.000 K.K.
  • Foto's
  • Plattegrond
Stationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in HulstStationsweg 50 in Hulst
Stationsweg 50 in Hulst

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Te koop
In overleg
2015
4
3
125 m2
325 m3
A

Omschrijving

Luxueus en rustig wonen, dat is waar Residentie Reynaertshof voor staat. Dit uit zich in de 43 luxueuze appartementen met ieder zijn eigen karakter. Geen enkel appartement is hetzelfde en dit maakt het Reynaertshof zo speciaal. Het Reynaertshof is een appartementencomplex met een exclusief karakter.

Mooi ruim appartement met 3 slaapkamers en een balkon voor en achter is gelegen op de 1e verdieping in het appartementencomplex.
De ingang voor dit appartement is gelegen aan de zijde van het complex met uitzicht op het stationsplein.

Begane grond

Hal met toilet, ruime woonkamer met balkon met zicht op het Stationsplein, open keuken voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, gasfornuis, afzuigkap en oven). Berging met CV ketel en MV unit. Master bedroom met ensuite badkamer voorzien van ruime inloopdouche, dubbele wastafel en toilet, 2 extra slaapkamers en tweede badkamer met douche en wastafel.

Balkon

De voorzijde (gelegen op het zuiden) heeft een terras van 8,75 m2, de achterzijde (gelegen op het noorden) heeft een terras van 28,70 m2.

Opmerkingen

Let op! in tegenstelling tot hetgeen afgebeeld op de plattegrond van de brochure is er geen bad aanwezig.

De VVE bijdrage bedraagt € 191,72 per maand voor het appartement.

Er is een mogelijkheid om een garagebox aan te kopen in de parkeergarage van het complex.

Wilt u als belegging aankopen? Alleen reguliere verhuur is toegestaan (geen recreatie verhuur, geen short-stay of verhuur aan arbeidsmigranten).

In de inpandige berging is de mogelijkheid voorzien om airco te installeren. (loze koker naar dak voor unit).

Het complex Residentie Reynaertshof is gevestigd op een historische locatie vlakbij de binnenstad van Hulst. De bewoners van het Reynaertshof kunnen dagelijks genieten van de landelijke en pittoreske sfeer van Hulst met belangrijke winkelvoorzieningen op loopafstand beschikbaar.

Het appartement beschikt niet over een parkeergarage in de inpandige parkeerkelder, wel behoort er een berging bij die in de inpandige parkeerkelder ligt. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex en in de nabije omgeving.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

In de koopovereenkomst zal de ‘niet-zelfbewoningsclausule’ opgenomen worden, koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Brochure(s)

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl