Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;In binnen- en buitenland kunt u met uw groene kaart aantonen dat uw voertuig verzekerd is, echter het is in veel landen niet meer verplicht voor bestuurders om de groene kaart ook daadwerkelijk bij zich te hebben. In de 28 landen van de Europese Unie, Andorra, Kroatië, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland kan de politie aan de hand van het kenteken zien bij welke verzekeraar u verzekerd bent.

De groene kaart bevat veel praktische informatie o.a. (contact)gegevens verzekeraar, polisnummer, vermelding van de landen waarin de groene kaart en dus de verzekering geldt, en gegevens over de geldigheidsduur. Deze gegevens kunnen van pas komen tijdens het invullen van een schadeformulier. In landen waar de groene kaart niet verplicht is volstaat een kopie of digitale versie.

Let op! In de volgende landen is de groene kaart wél verplicht:

Albanië, Bosnië en Herzegovina, Iran, Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Servië, Tunesië, Turkije, Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië en Wit-Rusland. Indien u een papieren kopie heeft dient deze geprint te zijn op groen papier.

Gaat u op pad met een caravan of aanhanger met een gewicht boven de  750 kg. met een eigen kenteken, dan is in Duitsland, Portugal, Kroatië en Spanje een aparte groene kaart verplicht. Dit mag in deze landen ook een digitale versie van de groene kaart zijn.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo