Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;



Onze inkoop organisaties

Cybercriminaliteit is de snelst groeiende vorm van criminaliteit. Toch onderschatten nog veel ondernemers de risico’s. Maar wat zijn de risico’s van cybercriminaliteit en wat zijn de mogelijkheden om u daartegen te verzekeren?

Een bedrijf loopt altijd risico op een datalek. Klantgegevens kunnen op afstand worden gestolen en worden doorverkocht. Of een computer wordt ‘gegijzeld’ en betaling geëist om weer toegang te krijgen. Er wordt vaak gedacht: ‘mijn bedrijf zal dat nooit overkomen’, maar de werkelijkheid is helaas anders. Cybercriminaliteit maakt het allemaal mogelijk.

De schade wordt niet altijd veroorzaakt door kwaadwillende. Ondanks dat er niet altijd opzet in het spel is, kunnen de (financiële) gevolgen groot zijn. Deze cyberrisico’s kunnen verzekerd worden met een cyberverzekering.

Ook door de nieuwe AVG-verplichtingen staat digitale veiligheid bij veel bedrijven hoog op de prioriteitenlijst. Zorg er daarom voor dat er in uw bedrijf bewust wordt omgegaan met cyberrisico’s. Zo kunnen problemen voorkomen worden. Het is nagenoeg onmogelijk om je bedrijf te wapenen tegen alle cyberrisico’s. Mocht het mis gaan, dan kan de cyberverzekering als vangnet dienen.

Wilt u graag meer weten over cyberrisico’s en de cyberverzekering? Lees dan onze folder door op onderstaande banner te klikken. Wenst u graag advies over de cyberverzekering? Neem dan contact met ons op.

bannerfoldercyberverzekeringen

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo