Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;De vakanties komen er weer aan. Gaat u naar het buitenland? Vergeet uw internationale zorgpas EHIC (European Health Insurance Card) niet. Hiermee hoeft u in de meeste Europese landen uw zorgkosten niet voor te schieten. Heeft u geen EHIC? Vraag deze dan tijdig aan voor u op reis gaat. Houd er rekening mee dat het tot 10 dagen kan duren voordat u deze ontvangt.

Voor vakanties in landen die vallen binnen de EEG (EU, Noorwegen, IJsland, en Liechtenstein) of Zwitserland, Macedonië en Australië raden wij u aan een EHIC mee te nemen. Naar deze pas wordt steeds vaker gevraagd in genoemde landen.

Met de EHIC kunt u aantonen dat u voor spoedeisende zorg, zoals verleend door (huis-)artsen, ziekenhuizen en apothekers, verzekerd bent en heeft u recht op medisch noodzakelijke zorg in bovengenoemde landen. De EHIC-pas geeft u recht op zorg die in het wettelijk verzekeringspakket van dat land valt.

Houd er rekening mee dat niet alle zorgverleners in het buitenland de EHIC accepteren. Als de buitenlandse zorgverlener de EHIC accepteert dan hoeft u normaliter geen kosten te betalen of alleen een eigen bijdrage. De EHIC is dus geen garantie dat u niets hoeft te betalen.

Tip: Download de EHIC-applicatie.

Met de EHIC-applicatie heeft u altijd een handleiding bij de hand met algemene informatie over de pas, telefoonnummers voor noodgevallen, dekking van behandelingen en (on)kosten. Deze informatie is ook beschikbaar als u niet verbonden bent met het internet. De applicatie is beschikbaar op Android en Apple telefoons, maar is geen vervanging van uw EHIC!

Wenst u meer informatie over de EHIC, waaronder hoe deze kan worden aangevraagd, klik dan op het logo van uw zorgverzekeraar:

avero achmea ZKA ONVZ CZ

 

Tip: Maak met uw mobiele telefoon een foto van uw zorgpas. Zo heeft u de informatie op uw zorgpas altijd bij de hand.

De EHIC is strikt persoonlijk, u mag deze niet uitlenen. In sommige landen moet u zich identificeren om de EHIC te kunnen gebruiken. De EHIC is vanaf het moment van afgifte 3 tot 5 jaar geldig.

Indien er sprake is van een (dag)opname in een ziekenhuis of indien u in het buitenland medicijnen voorgeschreven krijgt, neem voor advies en assistentie dan altijd contact op met uw alarmcentrale. Het nummer hiervan staat vermeld op uw zorg- en/of reispasje. Ook voor overige landen wordt u geadviseerd altijd uw reguliere zorgpas te gebruiken in geval van spoedeisende zorg.

Heeft u nog vragen?
Neemt u dan contact op met Witte-Boussen Assurantiën B.V., afdeling Zorg. Telefoon 0115-61 83 44. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo