Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Olivierstraat 12

4571AZ Axel

Terug
Verkocht
  • Foto's
  • Plattegrond
Olivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in Axel
Olivierstraat 12 in AxelOlivierstraat 12 in Axel

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Verkocht
In overleg
1961
4
3
172 m2
75 m2
275 m3
E

Omschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS : € 135.000,00 KOSTEN KOPER

Starters opgelet!

Leuke tussenwoning met drie slaapkamers en een diepe onderhoudsarme tuin. De locatie is goed gelegen in de nabijheid van scholen en diverse sportverenigingen. Het gezellige winkelcentrum van Axel is op loop/fietsafstand bereikbaar.Begane grond

Entree/hal met toilet en trapkast, doorzon woonkamer, gesloten keuken aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel-vries combinatie, vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuigkap en de aansluiting en ruimte voor een wasmachine en een wasdroger. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer met douche en wastafel.


1e verdieping

Overloop met drie slaapkamers en een bergruimte met CV ketel (HR combi refurbished)

2e verdieping

Bergruimte toegankelijk met losse trap.

Tuin

In de diepe onderhoudsarme achtertuin is naast de aan de woning aangebouwde berging (steensmuur met isolatie), ook nog een houten berging voorzien.
De achtertuin ligt op het noordwesten en heeft een achteruitgang die uitkomt op een brandgang.

Opmerkingen

De woning is geheel voorzien van dubbelglas, nagenoeg geheel voorzien van (elektrische) rolluiken en er is een zonnescherm aan de tuinzijde van de woonkamer.
De kozijnen zijn van aluminium en deels van hout.

**Vergeet ook niet de video te bekijken voor de live-bezichtiging. Dit geeft vooraf een nog betere indruk dan de foto's al bieden. Nieuwsgierig na al deze informatie? Bel of mail ons gerust voor een bezichtiging.**

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo