Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Havenkaai 9

4561XX Hulst

Terug
€ 330.000 K.K.
Havenkaai 9 in Hulst
  • Foto's
  • Plattegrond
Havenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in HulstHavenkaai 9 in Hulst
Havenkaai 9 in Hulst

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Te koop
In overleg
2016
3
2
99 m2
257 m3
A

Omschrijving

Instap klaar, volledig gemeubileerd en gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en 2 balkons op de 2e verdieping in het appartementencomplex Residentie Reynaertshof. De ingang voor dit appartement is gelegen aan de Havenkaai.
Het complex ademt luxe en rust, er zijn totaal 43 appartementen met ieder een eigen karakter, verdeelt over 3 ingangen.
Het appartement is volledig voorzien van een drempelloze PVC vloer met in iedere ruimte regelbare vloerverwarming.

Begane grond

Hal met toilet, ruime woonkamer met balkon over de hele breedte met zicht op de Veste, open keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, kookplaat, afzuigkap, combi oven magnetron. Berging/bijkeuken met CV ketel. De master bedroom beschikt over een balkon (zuiden) over de hele breedte van de slaapkamer, en een ensuite badkamer met toilet, inloop douche, bad en dubbele wastafel. De 2e slaapkamer heeft een eigen douchevoorziening met wastafel.

Balkon

Het appartement heeft 2 balkons, 1 aan de woonkamer en 1 aan de slaapkamer.

Opmerkingen

Dit unieke appartement is volledig instap klaar en wordt met inventaris verkocht. Voor de volledige inventaris lijst kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Wilt u als belegging aankopen? Alleen reguliere verhuur is toegestaan (geen recreatie verhuur, geen short-stay of verhuur aan arbeidsmigranten).

In de inpandige berging is de mogelijkheid voorzien om airco te installeren. (loze koker naar dak voor unit).

Het complex Residentie Reynaertshof is gevestigd op een historische locatie vlakbij de binnenstad van Hulst. De bewoners van het Reynaertshof kunnen dagelijks genieten van de landelijke en pittoreske sfeer van Hulst met belangrijke winkelvoorzieningen op loopafstand beschikbaar.

Het appartement beschikt niet over een parkeergarage in de inpandige parkeerkelder, wel behoort er een berging bij die in de inpandige parkeerkelder ligt. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex en in de nabije omgeving.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo