Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Havenpoortstraat 18

4553BK Philippine

Terug
€ 220.000 K.K.
Havenpoortstraat 18 in Philippine
Havenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in PhilippineHavenpoortstraat 18 in Philippine

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Over dit object

Omschrijving

Vrijstaande semi-bungalow met garage gelegen aan een plantsoen in het mosseldorp Philippine met diverse scholen, sportvelden, supermarkt en restaurants in de directe omgeving.

Philippine ligt aan de grens met België en heeft veel voorzieningen die het leven veraangenamen, het draagt niet voor niets de bijnaam "mosselstad"van Nederland. Ook is er een bruisend verenigingsleven en detailhandel aanwezig.

Begane grond

hal, meterkast, trap naar verdieping. L-vormige woonkamer voorzien van laminaat en veel lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde van de woning. Gesloten keuken voorzien van oven, afzuigkap en 4-pits gasfornuis. Via de keuken kunt u naar de bijkeuken en tevens naar de 2 slaapkamers op de begane grond. Vernieuwd toilet met douchecabine maakt dat er een geheel woonplan op de begane grond aanwezig is.

1e verdieping

ruime overloop met daglicht en bergruimte, 2 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van hoekbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Tuin

De tuin is rondom gelegen. Het gedeelte achter de woning gelegen is onderhoudsvriendelijk. De voortuin is mooi aangelegd en tevens voorzien van een vijver.
Ruime vrijstaande garage met bergzolder en smeerput

Opmerkingen

Bijna volledig voorzien van rolluiken (m.u.v. 1e verdieping voorzijde), vrijstaande garage gelijk achter de woning

Kenmerken

Te koop
In overleg
1971
5
4
305 m2
167 m2
620 m3
C

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants

Onze inkoop organisaties

  • BGZC
  • Profijt en Zekerheid

Lid van:

adfiz logo