Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Griete 18

4543PG Zaamslag

Terug
Verkocht onder voorbehoud
Griete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in ZaamslagGriete 18 in Zaamslag

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Over dit object

Omschrijving

Verrassend ruime vrijstaande woning met zwembad en garage gelegen in buurtschap "de Griete" nabij Terneuzen en aan de westerschelde. De woning uit 1900 is in de loop der jaren gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebreid. Volledig woonplan aanwezig op de begane grond.

Zoekt u een nieuwe woonomgeving waar alle mogelijkheden aanwezig zijn om permanent te relaxen en tegelijk te genieten van de omgeving, dan bent u hier aan het juiste adres.
Zwemmen en zonnebaden kunt u in de achtertuin, wandelen en fietsen vanuit huis langs de Westerschelde en door de polders. Daarbij heeft u wel alle voorzieningen van de stad Terneuzen binnen bereik van 10 autominuten.

Begane grond

Entree, hal, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en fonteintje (2017)en vaste trap naar de verdieping.

De ruime en lichte woonkamer en keuken zijn voorzien van een recent geplaatste tegelvloer met vloerverwaming (in het zitgedeelte) en ieder met een houtkachel. De open woonkeuken(2016) is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, afzuigkap, 5-pits inductie kookplaat, koel-/vriescombinatie, 2 combi- ovens/magnetron (alles Siemens) een cooker gecombineerd met zeeppompje.

2 ruime slaapkamers waarvan 1 met openslaande deuren naar de tuin en een kleine kamer die momenteel is ingericht als kantoor.

Een luxe badkamer(2016) met hangtoilet, designradiator, dubbele wastafel met Detremmerie onderkasten en een ruime inloop regen douche met sunshower.

Over de gehele breedte van de woning is een solide veranda gebouwd. U kunt hier vanaf de eerste zonnestralen maar ook met wat regen genieten van deze veranda die gebruikt kan worden als tweede woonkamer en zomerkeuken. De buitenkeuken heeft een gasbarbeque en warm en koud water.

1e verdieping

ruime overloop, met 2 slaapkamers.

Tuin

De achtertuin ligt op het zuiden en heeft een verwarmd zwembad van 8.20 m lang bij 4.50 m breed De tuin is onderhoudsvriendelijk en beschikt over meerdere terrassen. In het houten tuinhuis is er voldoende ruimte voor het opbergen van tuingereedschap/fietsen/grasmaaier etc. tevens is de pomp en een extra groepenkast voor het zwembad hier geplaatst.

De ruime garage met bergzolder en elektrische sectionaaldeur is voorzien van een eigen groepenkast, krachtstroom en wateraansluiting. Aan beide zijden van de garage is het mogelijk om de tuin te betreden door middel van een houten poort.

Opmerkingen

Bij de buurtschap bevindt zich een getijdehaventje uit 1873 dat in gebruik is voor ca. dertig plezierjachten, vooral om zo nu en dan te vissen. Aan het einde van het havendammetje is een voormalige mijnen-uitkijkpost. Het haventje van Griete nam de havenfunctie voor Zaamslag over van Poonhaven, waarvan de haven grotendeels was dichtgeslibd. In 1877 werd de Poonhaven ingedijkt in de Van Lyndenpolder.

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud
In overleg
1900
6
4
599 m2
180 m2
450 m3
D

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants

Onze inkoop organisaties

  • BGZC
  • Profijt en Zekerheid

Lid van:

adfiz logo