Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Braakmanweg 10

4553NH Philippine

Terug
€ 395.000 K.K.
  • Foto's
  • Plattegrond
Braakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in Philippine
Braakmanweg 10 in PhilippineBraakmanweg 10 in Philippine

Interesse in dit object?
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Woonhuisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Waar vindt u dit object?

De gele pins geven huizen in de directe omgeving aan.

Algemene voorwaarden vastgoed

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees verder

Schriftelijkheidsvereiste: 
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van VBO makelaar.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Over dit object

Kenmerken

Te koop
In overleg
1985
3
2
1777 m2
125 m2
392 m3
C

Omschrijving

Unieke vrijstaande woning met inpandige garage gelegen op een verrassend perceel van 1777 m2 eigen grond. Deze woning ligt aan de buitenrand van de dorpskern van Philippine .

Begane grond

Entree, hal, toilet, vaste trap naar de bovenverdieping, meterkast, garderobe, toegang naar de garage,de woonkamer bestaat uit een zitgedeelte aan de voorzijde van de woning, de keuken bevindt zich in het midden met speelse doorkijk naar het zitgedeelte aan de voorzijde van de woning, en een zit- en eetgedeelte aan de achterzijde van de woning met een sfeervolle open haard en schuifpui naar de achtertuin.

1e verdieping

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, te weten één kamer met inbouwkast en de ouderslaapkamer die gevormd is uit oorspronkelijk 2 slaapkamers en eenvoudig in oorspronkelijke staat is terug te brengen.
Een luxe badkamer voorzien van een teakhouten vloer met ligbad, douchecabine, toilet, designradiator en wastafelmeubel.

2e verdieping

bergzolder toegankelijk via vlizotrap.

Tuin

Heerlijke ruime achtertuin voor de tuinliefhebbers, voorzien van alle gemakken zoals een vijver, een waterpomp, een irrigatiesysteem, werkplaats, voldoende opslagruimte en een gasleiding. Tevens is er nog het gemak van een sauna en inpandig relaxgedeelte gesitueerd in een houten tuinhuis met eigen terras.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk en geeft praktische parkeerruimte en is tevens stijlvol voorzien van cortenstaal elementen.

Opmerkingen

Een onderhoudsvriendelijke grindvloer is aangebracht op zowel de begane grond als op de verdiepingsvloer.
De gehele woning is voorzien van een kruipruimte.
De garage is ruim genoeg om zowel een slaapkamer als een badkamer te realiseren teneinde de woning levensloopbestendig te maken. Hiervoor zijn alle voorzieningen voor water, verwarming en isolatie reeds aanwezig.
Elektrisch bedienbare garagedeur.

Bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in dit object? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging aan.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo