Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van uw persoonlijke profiel op Witte-Boussen dient u eerst even in te loggen.

Onze overige bedrijven

Witte-Boussen werkt samen met de volgende bedrijven;Onze inkoop organisaties

Geïnteresseerde werknemers?

Zijn er werknemers die nog niet via uw zorgcollectief verzekerd zijn en graag in 2020 van het BGZC-aanbod gebruik wensen te maken? Dan kunnen ze vóór 1 januari 2020 een aanvraagformulier invullen, de huidige zorgverzekering wordt dan automatisch opgezegd. Kan uw werknemer vóór 1 januari 2020 nog geen keuze maken? Dan dienen ze er wel zorg voor te dragen dat de opzegging van de huidige zorgverzekering vóór 1 januari 2020 door hun zorgverzekeraar is ontvangen. Een definitieve keuze voor de zorgverzekering van 2020 dient uiterlijk 31 januari 2020 door de nieuwe zorgverzekeraar ontvangen te zijn.

De aanvraagformulieren en losse opzeggingen bij voorkeur e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werkgeversportalen t.b.v. personeel

T.b.v. werkgevers met ± 100 medewerkers en meer stelt Stichting BGZC zogenaamde werkgeversportalen ter beschikking. Daarin worden alle benodigde documenten, zoals aanvraagformulieren, premietabellen, voorwaarden en indien de werkgever dat wenst online afsluitmodules geplaatst.

We zijn momenteel druk in de weer met het vullen van de portalen met de benodigde informatie over 2020. Zodra dit gereed is, ontvangen de desbetreffende bedrijven een e-mail.

Bedrijven die geen webportaal hebben, kunnen bij de afdeling Zorg informeren naar (digitale) informatiepakketten t.b.v. de medewerkers.

 

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel: 0115 - 618344
Fax: 0115 - 614560
Email: info@witteboussen.nl

Onze overige bedrijven

  • VerzuimTij
  • PensioenZorg
  • Lafoma
  • BMi Consultants
  • Verschelling Assurantiën

Onze inkoop organisaties

  • BGZC

Lid van:

adfiz logo